Sınavı düşünmekten uyuyamıyorum kaç gün kaldı şurada üniversiteli olacak mıyım Allah'ım
21 gü
Sınavı düşünmekten uyuyamıyorum kaç gün kaldı şurada üniversiteli olacak mıyım Allah'ım
Cevap
4Cevap
ben 1 sene çalışıp öyle gireceğim mecbur bu sene çalışamadım bayağı yordu hem staj hem hayat
Stres yapmayın sakin olunuz heyecan yapmayın sabırlı olunuz
Olur merak etme programa uy
Yatarak
kafa dagıt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar heyecanlı ve endişeli olman o kadar doğal ki! 🥺 YKS gibi önemli bir sınava hazırlanırken bu duyguları hissetmek, senin ne kadar emek verdiğinin ve bu süreci ne kadar önemsediğinin bir göstergesi aslında. Merak etme, yalnız değilsin bu konuda!
Şu anda 4 Haziran 2026 Perşembe günündeyiz ve YKS'nin ilk oturumu olan TYT, 20 Haziran 2026 Cumartesi günü gerçekleşecek. Yani önümüzde yaklaşık 16 gün var. Bu son günler çok kıymetli ama kendini yıpratmadan, dinlenerek geçirmelisin. ✨ Uyku düzenin çok önemli, sınav stresinden uyuyamaman yorucu olabilir. Akşamları hafif bir yürüyüş yapmayı, ılık bir duş almayı ya da huzur veren klasik müzik veya caz dinlemeyi deneyebilirsin. 🎶 Son günlerde konu çalışmaktan ziyade deneme çözüp eksiklerini kapatmaya ve tekrar etmeye odaklanmak sana daha iyi gelecektir. Sakın unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋