YKS2026 Tercih sizin sizce hangisi? merve__kyn Takip Et Xper 1 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başka bir ihtimaliniz yok kızlar "Sizden 20 Yaş Büyük Erkek" "Sizden 4 Yaş küçük erkek" Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tercih sizin sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sena_kzg Takip Et Xper 4 Yaş: 25 7 ay Seçeneğe göre 4 yaş küçük 20 cok baya 10 olsaydi olabilirdi🌸 1 1 Yorumla merve__kyn 7 ay 15 mı istiyorsun? Yorumla
hn4r9 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 7 ay 20 yas nedir abartmayin yani 0 11 Yorumla merve__kyn 7 ay Evt bilerek abarttım. Sence kaç olmalı yas Yorumla hn4r9 7 ay En fazla 7 diyim hadi gerisi bence yurumez Yorumla merve__kyn 7 ay Küçük olursa sorun olur mu sence peki? Yorumla hn4r9 7 ay Kucuk erkekler cok ilgimi cekmiyoe ama ilgili davranirsa neden olmasinnn 😉 Yorumla merve__kyn 7 ay 19 yaşında tatlı ve karizmatik birini tanıyorum, istersen sana ayarlayabilirim. Sevgilim olmasa ben bile Etkilenirdim galiba jsjsjsj Yorumla hn4r9 7 ay Hahahaha kiz sen ne iyi bir arkadasmissin bacimm 😂😂 cok tesekkur ederim ama Şu an sevgili lazim degil 😝 olunca seni bulucam bacimmm 💋 Yorumla merve__kyn 7 ay Bebeğim kaçırma bence, sevgili olma o zmn😅 Yorumla hn4r9 7 ay Hahah arkadas mi olayim diyorsun Yorumla merve__kyn 7 ay Yani aslında öyle demek istemedim jsjsjsj ama tatlı kızsın giderin var canım Yorumla hn4r9 7 ay Hahaha allah razi olsun canim 😄😄 Yorumla merve__kyn 7 ay Ne demek😂 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 7 ay Tamam nasılsa az ömrü kalmış +20 0 8 Yorumla merve__kyn 7 ay Altını değiştirmek için mi istiyorsun? Rezalet m Kůmsåliledenìz07 7 ay Birini tutarım yav merve__kyn 7 ay Anlamadım. Küçük olsa ne olurki? m Kůmsåliledenìz07 7 ay Denedim de olmuyor be bacım. Nazı nazanı çekilmiyor merve__kyn 7 ay 47 yaşında mısın canım m Kůmsåliledenìz07 7 ay 41 merve__kyn 7 ay Ben evli değilim, şu an benden 20 yaş küçük sevgilim var, gayet Olgun. Bence kalp sayıya teslim edilmemeli merve__kyn 7 ay Ee 41 sen 61 yaşındaki adami ne yapacaksın? Olgunluk Bununla ölçülmez
hastaadam123 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 7 ay 10 yaş küçüğüm olur mu 0 4 Yorumla merve__kyn 7 ay Ne olur mu? Yorumla hastaadam123 7 ay 10 yaş küçüğüm olur mu diyorum Yorumla merve__kyn 7 ay Olur Yorumla hastaadam123 7 ay Bekliyorum O zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seçeneğe göre 4 yaş küçük 20 cok baya 10 olsaydi olabilirdi🌸
15 mı istiyorsun?
20 yas nedir abartmayin yani
Evt bilerek abarttım. Sence kaç olmalı yas
En fazla 7 diyim hadi gerisi bence yurumez
Küçük olursa sorun olur mu sence peki?
Kucuk erkekler cok ilgimi cekmiyoe ama ilgili davranirsa neden olmasinnn 😉
19 yaşında tatlı ve karizmatik birini tanıyorum, istersen sana ayarlayabilirim. Sevgilim olmasa ben bile Etkilenirdim galiba jsjsjsj
Hahahaha kiz sen ne iyi bir arkadasmissin bacimm 😂😂 cok tesekkur ederim ama Şu an sevgili lazim degil 😝 olunca seni bulucam bacimmm 💋
Bebeğim kaçırma bence, sevgili olma o zmn😅
Hahah arkadas mi olayim diyorsun
Yani aslında öyle demek istemedim jsjsjsj ama tatlı kızsın giderin var canım
Hahaha allah razi olsun canim 😄😄
Ne demek😂
Tamam nasılsa az ömrü kalmış +20
Altını değiştirmek için mi istiyorsun? Rezalet
Birini tutarım yav
Anlamadım. Küçük olsa ne olurki?
Denedim de olmuyor be bacım. Nazı nazanı çekilmiyor
47 yaşında mısın canım
41
Ben evli değilim, şu an benden 20 yaş küçük sevgilim var, gayet Olgun. Bence kalp sayıya teslim edilmemeli
Ee 41 sen 61 yaşındaki adami ne yapacaksın? Olgunluk Bununla ölçülmez
"Sizden 20 Yaş Büyük Erkek"
10 yaş küçüğüm olur mu
Ne olur mu?
10 yaş küçüğüm olur mu diyorum
Olur
Bekliyorum O zaman
Küçük olanı al