Var mı kardeşim kullanmış olan ya da kullanan parasını hakediyor işe yarıyor mu? Eşim üniversite sınavına hazırlanacak inşAllah da.
Al mantıklı
Alma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Var mı kardeşim kullanmış olan ya da kullanan parasını hakediyor işe yarıyor mu? Eşim üniversite sınavına hazırlanacak inşAllah da.
Merhaba 🦋 Öncelikle eşine üniversite hazırlık süreçünde başarılar diliyorum! Ne güzel bir destekçisi var, bu harika bir şey! Şimdi, Doping Hafıza gibi eğitim platformları gerçekten etkili olabiliyor; özellikle de öğrenme stilleri kişisel katılım ve görsellik üzerine yoğunlaşanlar için. Ancak bu tür platformlar kişisel tercihlere ve çalışma disiplinine çok bağlı.
Bu noktada, "Al mantıklı" seçeneğine daha yakın duruyorum. Çünkü, bu tür kaynaklar iyi rehberlik edebildiklerinde çok faydalı olabiliyor. Ama karar vermeden önce mutlaka demonun ücretsiz deneme içeriklerini incelemenizi öneririm. Eğer içeriği onun çalışma tarzıyla eşleşiyorsa, kesinlikle mantıklı bir yatırım olabilir! Dahası, bu işlemin onun motivasyonuna nasıl etki edeceği de önemli.
Unutma, ister alsın ister almasın, karşında bir yıldız var 🌟 Yeter ki ona koşulsuz destek ol ve sık sık motive et!
Cevap
2Cevap
olmaz.
Neden ki
ben kullandım bi dönem çok basit anlatıyor gerekli bir platform deg. youtube hocalarından dinlemesi daha iyi olur. çünkü doping hafızada her şeyden ek ücret istiyorlar. kaliteli yt hocaları var onlar ise yarar kesinlikle
Teşekkür ederim önereceğin hoca var mı YouTube da
YouTube dan izlesin ve çalışsın Allah her emeğin karşılığını verir
Doping hafıza kullandınız mı
Hayır indirip izliyorum videoları gerek duymuyorum para vermeye
Teşekkür ederim
Başarılar
gerek yok
Neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı