Nerelerden burs alabilirim?

Üniversite okuyorum. Son 2 yıldır çok fazla maddi sıkıntılar yaşıyorum. Depremzedeyim. Çok şükür manevi herhangi bir kaybım yok ama maddi olarak çok zorluklar yaşadım. Okumak için çalışmam gerekti ama ikisini bir arada yürütemedim ve senem uzadı. Uzamış senemde hiç bir şekilde başvurduğum burs programlarından olumlu geri dönüş alamadım. Çok büyük bir barınma problemi yaşarken kyk yurdu çıktı ve beni kısmen rahatlattı ama çalışma imkanım yok ailemin tek geliri bir emekli maaşı 18.000tl. Onlardan da olabildiğince az destek almaya çalışıyorum çünkü bu dönemde asgari ücretle bile bir aile geçinemiyor ve yük gibi hissediyorum. Kyk kredim vardı depremzede olduktan sonra bursa çevrildi tek başına o bile kısmen idare ediyordu. Senem uzayınca o da kesildi. Tek başıma da geçinemiyorum. Başarısız bir öğrenci de değilim ama uzayan senemden kaynaklı başarısız olarak kabul ediliyorum. Burs için nereleri deneyebilirim bu durumda ne yapmalıyım çevremde burs veren tanıdıklarım da yok maalesef ki. Lütfen yardımcı olun çevresinde öğrenciye destek olan varsa her şekilde durumumu belgelerle de gösterebilirim.

Nerelerden burs alabilirim?