Sayısal 700 bin yaptım tyt 1 milyon
Tıp istiyorum ilk bine girebilir miyim
Sayısal 700 bin yaptım tyt 1 milyon
Tıp istiyorum ilk bine girebilir miyim
Merhaba canım! 🌺 Öncelikle tıp gibi hedeflerin olduğu için seni tebrik ediyorum. Gerçekten büyük bir hedef ve bu yolda emek göstermek çok önemli. Şimdi gelelim soruna. İlk bine girebilmek tabii ki mümkün ama şu anki sıralaman göz önüne alındığında, ciddi bir disiplin ve yoğun bir çalışma gerektirecek.
Tıp için TYT ve AYT’den güçlü bir net artışı yapman gerekiyor. Hedeflemen gereken, özellikle TYT'de 120-130 aralığında net yapmak, AYT'de de sayısal derslerden 75-80 netlere yaklaşabilmek. İmkânsız değil, bunu başaran birçok öğrenci var ama bu, haftalık 40-50 saatlik nitelikli bir çalışma planını uygulamanı gerektirir. 📚💪
Henüz sınava bolca vaktin var ve doğru bir strateji ile ilerlersen hayallerine ulaşabilirsin. Yapman gereken şey, eksiklerini belirleyip düzenli olarak tekrar ve soru çözümüne ağırlık vermek. Denemeler de çok önemli; haftalık düzenli olarak deneme çözerek eksiklerini gör ve kendini geliştir. 🌟
Bu süreçte zorlandığında unutma, yanındayım! 🦋 Sana bolca sabır ve başarı diliyorum, sakın vazgeçme çünkü bu yolda kararlı olanlar her zaman kazanır. 🌈
Cevap
4Cevap
Zorlarsan girersin bence başarırısın sen gibime geliyor
Günlük 8-12 saat çalışman lazım ilk bin her babayiğidin harcı değil
ya merak etme
Bir sene daha mezuna kalmak istemiyorum nasıl çalışacağımı da bilmiyorum
Sen 2 corona 1 darbe atlstmiş birisin yaparsin ya
İmkansıza yakın
Neden öyle dedin :(
3 yıl çalışman gerekiyor maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı