Özellikle erkekler cevap versin lütfen?

İş yerimde bir çocuk var yakın değiliz öyle konuşmuluğumuz da yok bu zamana kadar arada bakması vardı bana ben işte ful time dan part time a geçiş yaptım onun çalıştığı yerin yan tarafına geçtim hatta bugün benimle konuştu kpss ve benim okulum hakkında konuştuk sonra orada çalışan bir abi geldi yanımıza bana hep şakasına senin sevgilin var mı diyordu bende yok diyince vardır diyordu kızdırmak için yine orada o konuyu açtı yok dedim yine hemşirelik okuduğum için bana doktora bakar o dedi çocuk da yanımızda bu arada bende okumuş birini isterim eğer olursa dedim sonra abi de dedi ki mesela bunun gibi kasap olsa ister miydin dedi çocuğu göstererek bende yok dedim çocuk bozuldu ama belli etmemeye çalıştı hatta abi de fark etti durumu hem ben hem abi ona sorduk niye üstüne alınıyorsun diye alınmadığını söyledi ama o yok dememden sonra niye yok dediğimi sorgulayıp durdu araya başka konuşmalar girdi kaynadı konu abi gidince bile cevabını bekliyorum dedi olaydan hemen sonra okuma önemli değil önemli olan sevgi diye falan bende niye üstüne alınıyorsun ki dedim hatta o da alınmadığını söyledi ama alındı sonra abi benimle konuşmaya çalışınca bizim onunla meselemiz var dedi çocuk sonra abi gitti çocuk resmen beni ikna etmeye çalıştı kendi fikrine bırakmadı beni bir türlü yanıma geldi hatta konuşmayı devam ettirip durdu üzülmüş böyle düşünmeme bende günümüzde geçinmek zor okumuş ve mesleğini yapan biri tercihim olur hem daha rahat anlaşırım hem maddi olarak daha rahat oluruz dedim sonra okumamış ya da serbest meslek yapan biri olsa aşık olsan kabul etmez misine getirdi lafı bende aşık olursam bilemem fikrim değişebilir dedim sonra o da bana iki kişi çalışınca mutlaka mümkün olduğunu düşünüyorum dedi ilişki evliliğin yürümesi açısından sonra o da evlenmeyi şu an düşünmediğini söyledi ben abi varken yanımızda evlenme konusu açılınca düşünmüyorum şu an demiştim benden cevap alana kadar gitmedi yanımdan hatta senden cevap bekliyorum diyip durdu ne yapmaya çalışıyor sence hangi günler işe geleceğimi sordu nerede oturduğumu sordu adımı bilmiyormuş adımı sordu bende o kadar aydır çalışıyorum hiçmi bilmiyorsun dedim bilmediğini söyledi kendi adını söyledi sonra bende bana daha önceden şşt kız diye çağırmıştı birkaç kere onu söyledim hoşlanmadığımı söyledi öyle mi tamam dedi yani bir anda iletişim kurdu bu zamana kadar hep espri yapıp güldürmeye çalışıyordu ara ara ilk defa böyle konuştuk ve o abiden dolayı da konu başka yerlere gitti sizce bu çocuk gerçekten hoşlanıyor mu ve eğlencesine mi ciddi mi? Lütfen boş yorum yazmayın..

Özellikle erkekler cevap versin lütfen?