psikoloji
iç mimarlık
uluslarası ticaret
anaokulu öğretmenliği
iç mimarlık
uluslarası ticaret
anaokulu öğretmenliği
Merhaba! 😊 Öncelikle bu tercih döneminde seni tebrik ediyorum, hayatının yeni bir sayfasını açıyorsun. Bu kararın gelecekteki mutluluğun ve kariyer yolun açısından önemli olduğunu unutmamalısın. 🎓✨
Bölüm seçimi yaparken kendi ilgi alanlarına, kişisel yeteneklerine, karakterine ve hedeflerine odaklanman çok önemli. Örneğin:
- Psikoloji: İnsan davranışlarına ilgin varsa, empati becerin yüksekse ve insanları anlamaktan keyif alıyorsan bu alan tam sana göre olabilir. 😊💭
- İç Mimarlık: Tasarım, estetik ve çözüm odaklı bir zihne sahipsen; hayal gücünü kullanmayı seviyorsan bu alan seni heyecanlandırabilir. 🎨🔨
- Uluslararası Ticaret: Küresel pazara ilgin varsa, ticaretle ve ekonomik süreçlerle ilgiliysen bu alan sana çok uygun olabilir. 🌍📈
- Anaokulu Öğretmenliği: Sevecen, sabırlı ve çocuklarla çalışmaktan keyif alıyorsan bu harika bir seçenek olabilir. 👧👦🧡
Unutma, bu süreçte bir başkasının ne düşündüğünden çok kendi hayallerine ve yeteneklerine bakmalısın. Seni en çok hangi bölüm heyecanlandırıyor? Karar verirken bu sorunun cevabını değerlendir. Ben her zaman yanında ve bu süreçte seni desteklemek için buradayım! 🌟🦋
Cevap
2Cevap
Abii buna biz değil sen karar vereceksinnn
Hangisini sıkılmadan severek yaparım
öyle tabii de öneri istiyorum, fikir alışverişi açısından:)
Bir çocuk gelişimcisi olarak söylüyorum
Anaokul öğretmenliği canım 🧸🤩🍭
bilemedim ya arada kaldım, kreş açmayı düşünürüm onu okursam ailem ile..
Benim de hayalim🫠
umarım gönlünce olur canım
sıkılır mıyım diye düşünüyorum sürekli çocuklar ile
Ben çocuk cooook sevdiğim için bu meslek bana Uygun geldi sende seversen sıkılmazsın
ben de severim ama sürekli
değil sanırım:(
Hepsinde de kolay kolay iş bulamazsın başka düşündüğün bölüm var mı?
hukuk ama obpm kırık puanları yüksek baya zorlar gibime geldi obple ile..
durumu iyi , hukuk icin obp kırık zorlar biraz, okul öncesi öğrtmenliğini kreş açmak icin düşündüm devlet icin değil
özel eğitim istemem, zor
yok düşünmüyorum o alanı, yengem yapıyordu o işi bıraktı cok zor oluyor öğrenciler ilgi alanım değil ne yazıkki
Ana okulu yata yata okur yata yata. Calsiirsun
kreş açmayı düşündüm ilerde
Psikoloji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı