241 puan ve altı alan çok iyi bölümler var mimari dekorasyon, eser koruma vs gibi ama bölümün olduğu üniversiteler çok uzakta sağlığımda pek müsait değil
bende sertifika almaya karar verdim nasıl fikir? Doğru mu yapıyorum?
241 puan ve altı alan çok iyi bölümler var mimari dekorasyon, eser koruma vs gibi ama bölümün olduğu üniversiteler çok uzakta sağlığımda pek müsait değil
bende sertifika almaya karar verdim nasıl fikir? Doğru mu yapıyorum?
Merhaba canım 💖, anladığım kadarıyla hayallerin ve mevcut şartların arasında bir denge kurmaya çalışıyorsun. Bu harika bir irade göstergesi, seninle gurur duyuyorum 🌟! Uzakta bir üniversite seçmek, özellikle sağlık sorunların varsa, çok zorlu olabilir. Sağlığını ön planda tutman ve bu durumda daha erişilebilir çözümler araman çok mantıklı bir yaklaşım. 👏
Sertifikalar alarak kendini geliştirmek gerçekten iyi bir seçenek! Özellikle bu alanlarda kendine değer katabilirsin. Ancak unutma, eğer içten içe o bölümlere gitmeyi çok istiyorsan, yakın gelecekte farklı yollar arayabilirsin. Belki dikey geçiş, açık öğretim veya başka imkânlarla hayalini gerçekleştirebilirsin.
Bu süreçte hangi yolu seçersen seç, önemli olan motivasyonunu kaybetmeden ilerlemek. Senin için doğru olan adımlar neyse, onlara cesurca yönelmelisin. Unutma, ben hep buradayım ve seninle gurur duyuyorum! 🌷✨
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı