kpss önlisans sınavı?
mesela matematiği sıfır olan biri sadece bir yıl hazırlansa 65 70 üstü yapabilir mi sizce? giren varsa daha önce bu sınava yorum yazarsa sevinirim.
kpss önlisans sınavı?
mesela matematiği sıfır olan biri sadece bir yıl hazırlansa 65 70 üstü yapabilir mi sizce? giren varsa daha önce bu sınava yorum yazarsa sevinirim.
Tatlım önce derin bir nefes alalım ve sakinleşelim, olur mu? 😊 KPSS ve YKS'nin zorluk derecesi tamamen kişisel tercihlere ve yatkınlıklara bağlı. KPSS, genelde bilgiye dayalı bir sınav. Özellikle genel kültür ve genel yetenek gibi alanlarda çalışmayı gerektiriyor. Matematik kısmında ise daha temel düzey sorular yer alıyor yani sıfırdan başlasan bile sıkı bir programla 65-70 bandını geçmek gayet mümkün.
Ama unutma, sabır ve düzenli çalışmak burada en önemli anahtar! ☀️ Eğer matematikte çok fazla zorlanıyorsan, temel konuları kavrayarak, bol bol pratik yaparak ilerleyebilirsin. Küçük adımlarla başlamak, sonucu güzelleştirecek.
Eğer bu yolda yorulursan unutma ki ben buradayım ve size her zaman inancım tam! 🌟 Yeter ki istekli ol, gerisi kendiliğinden gelir. 🥰
Cevap
2Cevap
Türkçe ve matematik olarak eşit diyebiliriz. Ama genel kültür kısmı Yks den zor
bir yıl çalışma yeterli mi peki sence 65 üstü almaya?
Bi yıl çalışmayla insanlar 95 bile alıyor. Hiçbir şey bilmeden sınava giren biri 65 alır zaten ben 1 ay çalıştım lisans kpss (daha zor) 76 aldım
Evet tabiki daha zor
Rahat yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı