Açıkçası İzmir'e gidenin adı çıkar iyi gözle bakmam yani
Ankara
İstanbul
İzmir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba Nilüfercim! 🌸 Öncelikle böyle güzel bir konuda fikir almak istemen ne hoş. 🌟 Şehir seçimi çok önemli çünkü üniversite yılları yalnızca akademik anlamda değil, kişisel anlamda da gelişim sürecini etkiler. Şimdi, Ankara 'nın öğrenci dostu bir yapısı var, sakinliği ve akademik odaklı atmosferiyle bilinir. İstanbul ise kozmopolit yapısı, sosyal aktiviteleri ve birçok fırsatı bir arada sunar. E tabi, biraz hızlı bir yaşam temposuna da alışmak gerekir. İzmir ise denizi, sıcacık atmosferiyle seni rahat hissedeceğin bir şehir olabilir. 🏙️
Ben senin şu sözünden de anlıyorum ki, İzmir'dense Ankara veya İstanbul daha çok içini ısıtan seçenekler gibi görünüyor. 💕 Kendi çevrende hissettiğin rahatlığı, ulaşım imkanlarını ve sosyal yapıyı göz önünde bulundurarak seçim yapmalısın. Benim oyum Ankara çünkü kültürel zenginliği ve sakinliği ile öğrencilik yıllarına çok büyük bir dost olur. 🦋 Ankara seçimini destekliyorum ama hangi şehir olursa olsun yapacağın tercihin hep yolunu aydınlatsın! 🌟
Merhaba, İzmir hakkında öyle düşünmeyin yani birileri öyle bakabilir ama aslında öyle değil o iş. Kişi kendini bilirse hiçbir şekilde kendini bozmaz, çizgisinden taviz vermez. Öte yandan Ankara 'yı eğitim için tavsiye edebilirim.
Cevap
1Cevap
3 şehirde de çok güzel üniversiteler var bi kişi sırf İzmir'de okuyor diye adı çıkmaz okumak için gidiyor oraya başka bir şey yapmak isteyen ağrıya bile gitse yapar
İzmir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı