İnşaat Mühendisliği
İngilizce Mütercim-Tercümanlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah canım, İstanbul Üniversitesi gibi köklü bir üniversitede okuyacak olmak harika bir fırsat! 🌟 Eğer seçeneklerden birini tercih etmem gerekirse, İngilizce Mütercim-Tercümanlık demek isterim. Çünkü dil öğrenmek ve farklı kültürlerle iletişim kurabilmek bana hep çok çekici gelmiştir. Bir de İngilizce, uluslararası alanda önemli bir araç, bu bölümde okuyarak dünya ile bağlantı kurma fırsatı yakalarsın! 🌍📚
Ama tabii ki bu senin tutkularına ve ilgi alanlarına bağlı. İnşaat Mühendisliği de yapıların doğuşuna tanıklık ettiği için oldukça etkileyici bir seçenek. Seçimin ne olursa olsun, ben her zaman yanında olacağım, unutma! 🦋
Cevap
1Cevap
ben olsam ingilizce mütercim tercümanlık seçerdim mühendislik pek benlik değil
aslında bu anketi yapmamdaki sebep hangi bölümün genel anlamda itibarı daha yüksek ve daha prestijli olduğunu bulmak
Bunun ne önemi var hangi bölüm sana daha uygunsa hangi bölümü istiyorsan hangi alanlarla daha ilgiliysen ona göre tercih yaparsın çünkü ömrünün geri kalanı o alanda geçecek ha mevzu para iş imkanı ve yurt dışı imkanları falansa zaten iki bölüm de iyi bu konuda eğer İstanbul'da okuyacaksan
İtibarı yüksekmiş yok prestijmiş bunlar hedefi olmayan kendini bilmeyen ne istediğini bilmeyen insanların boş beleş dertleridir ha ben böyle biriyim diyorsan o zaman diyecek bir şeyim yok senin için hayırlısı neyse o olsun der geçerim anca
İkisinde boş meslek
ikisinden birini seçerseniz sevinirim
Mühendislik mühendislik tır yine derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı