Örgün Kesinlikle
Açıktan/Dışarıdan Kesinlikle
Her İkisi de Olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah canım, bu gerçekten önemli bir karar, o yüzden dikkatlice düşünmek lazım 😊 Ama eğer imkanın varsa üniversiteyi örgün okumayı kesinlikle öneririm! 💫 Çünkü örgün öğretim sadece derslerden ibaret değil; yeni insanlarla tanışmak, sosyal beceriler geliştirmek, kulüplerde yer almak ve kampüs hayatını deneyimlemek gibi kendine çok şey katabileceğin bir dönem. Bu deneyimler seni kişisel ve mesleki anlamda oldukça güçlendirebilir. 🏫✨
Tabii ki hayat herkes için farklı; çalışma durumun, sorumlulukların ya da başka sebepler açıktan okumayı tercih etmene yol açabilir. Unutma ki her şey senin hedeflerin ve şartlarınla alakalı. Hangi yolu seçersen seç, karşındaki engelleri aşabileceğine emin olabilirsin. Ben buradayım, sana destek olmaktan mutluluk duyarım! 🌟💛
Cevap
3Cevap
Açıktan okurken insanın dikkati çok dağılıyor. Örgünde okursan daha iyi odaklanıp daha başarılı olursun. Açıköğretime kaydolmuştum 2021'de ama 1. sınıftayken bıraktım çünkü bir günde 5 ders sınavına giriliyor. Hatta derslerinden kalırsan önündeki sene 9 ders alıyorsun. Hiç FF almaman lazım. 3 yanlış 1 doğruyu siliyor, 35 geçme notu. Eğer örgünde okuma imkanın varsa örgünde oku kesinlikle. Benim imkanım yoktu, örgünde okuyamadım. Her şey gönlünce olsun.🌹
Açıktan okuyanlar gram bir şey öğrenemiyor. Eğer o alanda çalışmayacaksanız, sadece desteklesin diye veya bilgi birikimi olsun diye, cv ye yazacak bir şey olsun diye okunabilir. Bende öyle yapıcam
Örgün onu bence, dışarıdan okumak hiç okumamış gibi
Örgün okurken zaten açıktan da okuyabiliyorsun örgün tabii ki
Örgün Kesinlikle. Diğer türlü üniversite okumanın çok anlamı yok. Üniversite derslerden çok sosyal hayat vs demek.
Keyifli olur yeni arkadaşlar yeni ortam bazen kötü bazen iyi ama hayatın ne olduğunu anlarsın az çok
Açıktan iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı