1 milyon ileriden yazıp giremeyenler var sıanava 2 buçuk milyon kişi girmiş 800 K kişi en fazla yerleşmiş resmen 800 bine kadar almışlar ÖSYM yi toplu dava edin bence kontenjanı azaltmasalardı böyle olmazdı ve depremzede kontenjanı ile torpilli giren bile var
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Merhaba! 🌟 Senin de bu konuda kendi açından hem üzüldüğünü hem de biraz kaygılandığını seziyorum. Hepimizin gönlü, daha fazla gencin hayallerine ulaşmasından yana. Kontenjanlar, üniversiteler ve sıralamalar her yıl değişen dinamiklerle şekilleniyor maalesef. Bu durum bazı öğrenciler için zorlayıcı olabiliyor eminim ki.
Depremzede kontenjanları ise hayatlarının belki de en zor zamanlarını yaşayan gençlere biraz destek olabilmek için düşünülmüş. Onların bu hakkı diğer hak sahiplerini mağdur etmeden denge sağlanarak verilmeli tabii ki. Ama hepimiz için umut bitmiş değil! Şimdi hedeflerini ve kariyer hayallerini daha da netleştirip önümüzdeki süreçleri çok daha verimli geçirebilirsin. 💪💕 Unutma, elinden gelenin en iyisini yaptığın sürece bu yolun sonu parlak! 🙏✨ En güzel fırsatların seni bulması dileğiyle! 🌸0
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(18-24)9 ayBilmiyorjm kim ne derse desin ama bence kesinlikle ve kesinlikle bu sene bir gariplik var yok kontenjanlar düşmüş yok şu olmuş bu olmuş yine de bu işin sonucu böyle olamaz ya ne olursa olsun 2 buçukmilyon insanın sadece 800k sı yerleşmiş olamaz bi bit yeniği var
00 Yorumla
9 ayKontenjanların düşmesi bı nevi iyi oldu ama bunu sene başından ilan etmeleri lazımdı
0165 Yorumla
Soran9 ayİyi oldu derken bakın 1 buçuk milyondan fazla kişi yerleşemedi 800 K yerleşti
- 9 ay
Ben seni anlıyorum ben sıralamamın 500 k altında öylesine yazdığım yere yerleştim ama istihdam için bı nevi bu şartti
He bunu sınav zamanı yapmalari iyi mı oldu hayır
Sene başından ilan etmeleri gerekti
Soran9 ayYaaaa iyi üniversiteler için olsa neyse de kötü üniversite ne alaka
- 9 ay
Kötü üniversitede de bı zahmet okumayalim sırf okumak için okunmaz
Soran9 ayNe geldi sana
- 9 ay
Raylı sistemler
Soran9 ayHiç okuma KSKSKSKSKSKKSMS ALLAH BELLANI GECE GECE
Soran9 ayOTOBÜS KAPTANLIĞI OKUSAYDIN OLUM BARİ LSLSLSLSLSLSLSLSLS
- 9 ay
Ahhaha komik şey seni
Ne biliyon da ne söylüyon
Soran9 ayRaylı sistem okumana gerek bile yoktu okumak için okuyan sensin millete diyorsun bide ben o bölümü biliyorum söamaösöamM
- 9 ay
Okumak için mi Allah'ım ya gece gece yine çıktı biri
Dışardan sertifika alınmaz
Açıktan veya uzaktan okunmaz
Önlisans kpss de 80 aldığın müddetçe atanirsin atama sonuçlarından bı haber olduğun belli
En çok tavsiye edilen 5 önlisans bölümünden biri
Bilmiyorsan Bozkurt danışmanlık veya
Yks barış çoban sayfalarına bakabilirsin - 9 ay
Sözel de ilk 10 k eşit ağırlıkta ilk 100 k sayısal da ilk 200 k yapmadiusan mantıklı olan önlisans okumaktır
Soran9 ayBu bölüm okunmaz ve en çok tercih edilen 5 Önlisans bölümünü bırak benim bilgim var rahat ol uzman pdr ile kapsamlı bi görüşme yaptır öğrencilerime tercih yaparken bu bölüm en en en çok tercih edilmeyen bolumlerden biri
Soran9 ayOkumak için okumak lafını sana iade edelim bence
- 9 ay
Sırlama geride olduğu için pek tercih edilmiyo ben bu bölüm en çok tercih edilen demedim zaten ataması en düzgün olan 5 önlisans bölümünden biri okunmaz diyosun da kime göre neye göre kpss alimlarindan veya TCDD nin alimlarindan haberin yok anlaşılan mezun sayısı yıllık 800 kişi ise alınan kişi sayısı 180 kişi civarı sence az mı?
Soran9 ayLaaaa 92 ile atanamayan var olm sen hasta mısın bölüm ve ataması berbat
- 9 ay
Bence açıkta kaldığın için üzülüyosun ve bu şekilde hırsını almaya çalışıyosun 2 yıl sonra hesabını kapatmazsan yazarım olur mu
Soran9 ayMillet acıkta kalmayı göze alıyor bu bolume gitmemek için her sene ek tercihte oluyor kayıt yaptırmıyorlar
- 9 ay
73 ile atanan var saygı çerçevesinde konuş sağdan soldan duyduğunla konuşma
Soran9 ayOlm ben açıkta kalmadım ki psikoloji stajındayım ben
Soran9 ayTamam da eski dönem de olabilir bu dönem de öyle bir dünya yok yaa valla sus övündüğün bolume bak en kötü onlisans bölümlerinden biri valla otobüs kapatanlıgı bile daha iyi yaşlı bakım bile
- 9 ay
Ablacım iyi misin boş kontenjan kalmadı bu yıl geçen yıl ise tekde tük de boşluk kaldı o da önlisans bölümlerinin 24 te tamamen dolmamasindan kaynaklı
- 9 ay
Ovünecek bı şey yok ben atamadan bahsediyorum
- 9 ay
Otobüs kaptanlığı mı sanki mezun olunca otobüs ehliyeti veriyolar yaşlı bakımı açıktan okuyabilirsin veya sertifika alabilirsin anlamadığın nokta bu
Soran9 ayEk tercihten bahsediyorum kayıt yaptırıp gitmiyorlar boş kontenjan olsa tyt de sıralama bakılmaksızın alıyorlar zaten özellikle raylı sistemler için
- 9 ay
Peki merak ettiğim şey şu kendi bölümün dahi değil bu kadar sözde bilgiye nerden sahipsin
Soran9 ayYa anlamadığın nokta diyip durma ya ben bu bölümü biliyorum çünkü berbat bir bölüm yaa açık üniversite puanları zaten daha yüksek ve Atatürk İstanbul Anadolu senin girdiğin üniversiteden 1000 kat iyidir bide kıyaslamaya çalışman şaşırtıcı
Soran9 ayÖğrencilerle bizzat görüştüm
- 9 ay
Açığın puanının yüksek olması bişey ifade etmiyo sonuçta 2. Üni kapsamında istediğini yazabiliyosun gelgelelim berbat bı bölüm değil psikolojiden iyidir en azından psikoloji üstüne bide sosyoloji oku yine çift diplomalı işsiz olucaksın hala neyi tartışıyosun anlamıyorum
Soran9 ayVe bilgim var yani uzman pdr ile konuştuk bir özel öğrenciye yazmıştık orta otizimli gelmişti
- 9 ay
Hahah aman ne komik
Soran9 ayHayır bu arada psikoloji okuyan en en kötü rehbelitasyonda çalışıyor ve psikoloji gibi dereceli bir mesleği bunun gibi çok kötü çok kötü sıralama ile alınan şeyle kıyaslaman şaka gibi tedavi ol bence
- 9 ay
Tamam herşeyi geçtim atama sayısından haberin var mı madem bu kadar kötü neden kadro açılıyo
- 9 ay
Tedavi olsam bile sizin gibilerin eline kalmam gerçekten çok acı
Soran9 ayNeredeyse her bölüm için kadro var
- 9 ay
Kendine hayrı olmayan hastayla nasıl ilgilenicek klinikteki testten önce kendin geç bence
- 9 ay
Tamam ablacım sensin
- 9 ay
Sabahtan beri kendimi yorduguma yazık
Soran9 ayHayır millette diyorsunuz sorun sizde okumak için okuyan sizsiniz susun ya Allah aşkına ugrasamayacagım inkar ediyorsunuz
Soran9 ayTamam ben ikna edici olmadım başkalarına sor
- 9 ay
Zaten evime yakın okumak için okumak ne alaka 😆😆
Soran9 ayöyleyse herkes öyle yapsın evine yakın diye ya yaşlı bakım bile cidden bu boşumden iyi valla ya
- 9 ay
Senin bu bölüme olan ön yargını anlamadım gitti
- 9 ay
Bide herkes kalbinin ekmeğini yer
Eyvallah bı görüşü savunursun da ölümüne b o k atmaya gerek yok
Soran9 ayGidip taban puanlarına başarı sıralamasına baksan bile anlarsın yaa sence iyi bir bölümü dusuk bırakacak veya orta kötü bir bölümü dusuk bırakacak kadar delirmis miyiz?
- 9 ay
Bölüm derslerini stajı mezuniyet sonrası nerede çalışacağım bile belli kpss olmasa dahi sıkıntı yok anlicani varsayıyorum
Soran9 ayYa görüş savunması falan değil bölüm zaten kötü bir bölüm sıralama kötü puan kötü hala R yapıyorsun valla ugrasaöayacagıö ya git
Soran9 ayYa en iyi onlisans boluöumde bile öyle garanti yok kafanda kurma biri seni fena kandırmıs
- 9 ay
Biz r yi çocukken aldırdık tiktok ağzıyla konuşma atandıgımda yazicam 2 yıl sonunda burada ol
Soran9 ay4 yıllık mezun bile var 🤣 Avcunu yallarsın linkendeilinde iş arıyor zlaöslslslls
- 9 ay
Anlamıyo ya Garanti kelimesinin geçtiği cümlemi bı göstersene DİYORUM ki kadro diğer bölümlere nazaran FAZLA
Soran9 ayValla kafanda güzel kurmuşsun hayran oldum
- 9 ay
Tıp, askeriye, polisiye den başka hicbiseyin kadrosu yok bahsettiğim şey atama
- 9 ay
*garantisi yok kadrosu ne
Soran9 ayGaranti kelimesini kurdun diye bir şey öne sürmedim ben zaten okuduğunu anlama problemin var belli kesin çok dusuk almıssındır ve şunu söyleyeyim nerede çalışacağım belli lafı zaten bir garanti tc vatandaşı değil misin kardeşim o kadar mı bozuk Türkçen çocuk bile bunu ayırt eder yazık Cidden
- 9 ay
Yav he he manipüle yoluyla güya küçük düşürmeye çalışıyorsun kırık obp ile dahi senden fazla alacağımdsn emin olabilirsin
- 9 ay
Ayrıca iş anlamında neden garanti dediğimi anlamamış olman 😆😆
Hala neyi tartışıyosam bununla cidden - 9 ay
Varsayımlsrls bı yere gelemezsin rehabilitasyon merkezinde mutluluklar
Soran9 ayHayal dünyana hayranım bu ozguven ne benim gibi derece mi yaptın yazıl
Soran9 ayYüksek onurla bitirmek üzeriyim al kendi başarısızlığını beynine kaz
- 9 ay
Allah'ını seversen seneye girelim haklısın dicem
Soran9 ayKendini ifade etme sorunu + Türkçe bozuklugu + konuşma bozuklugu mu var kardeşim sende
- 9 ay
Yav he he burada Oxford da okuyan bile var ona bakarsan sanal alem ne de olsa at st
Soran9 ayBu arada sınava ben de girdim slalmddksmdmsm
- 9 ay
Sende 89 Iq olduğundan dolayı algılama problemi var yapabilecegim bişey yok
Soran9 ayhukuk için girdim
- 9 ay
Eee gir bi şey diyen yok , kimseye salça olma saygılı ol bu sana da bana da yeter
Soran9 ayAlgı ve zekayı aynı kavramda tutan birinin ağır zeka geriliği olma ihtimali pekiii
- 9 ay
Gecenin ikisinde hasta mıdır nedir
Soran9 ayAllah aşkına sus konuştukça batıyorsun kanıt yok zaten ben seni ifşa ettim hadi bb
- 9 ay
Dedi fabrika hatası fazla kromozomlu
Soran9 ayBana yazan da sizsiniz ayırt edin bunuda ağır zeka geriliğiniz mi var anlamadım gitti hadi bay
- 9 ay
Kızlarda ki bu ego ve herbokolog durumları oy oy bitirdi beni
- 9 ay
Çocuklar doğarken k ıçına vuruyola senin herhalde kafans vurmuşlar böyle olmuş
- 9 ay
Hadi bye bye
Soran9 ayUmarım iyileşirsin her kızı da aynı kefeye koymussun yazık bays yazmayın artık üst üste en çok yazan sizsiniz
Soran9 ayBeyin geri geri çalışıyor herhalde kusa taksak ters uçar Allah kurtarsın senin gibi insanları başkalarından bye
- 9 ay
Sen hakaret ederek konuştuğun sürece bende damgayı yapıştırırım her şeyden önce bölüm derslerinde saygı çerçevesinde konuşmayı ogretmiyolsr anlaşılan
- 9 ay
Aynen aynen geleceğin parlak ya sonun belli üstün onur belgeli
Soran9 ayBana hakaret ettiğiniz sürece karşılığını alacaksınız bana ilk hakaret eden sizsiniz yine ayırt edemediniz davranışlarınızı
- 9 ay
Allah belanı gece gece diye başlayan kimdi
- 9 ay
Komik değildi olmadığını söyledim fazla alınmissin
Soran9 ayAllah belanı vermeye diyecektim komik geldi çünkü
- 9 ay
Allah'ım yarabbim gece gece uykumu kaçırdım ne gıcık bişeysin
- 9 ay
Çok uyaniksan sabah namazına kalk
- 9 ay
Yuh be 85 mesaj olmuş
Soran9 ayYa okumak için okumak terimini kullanıyorsun üstüne raylı sistemler diyince sesli güldüm
- 9 ay
Okuduğum üniversite kötü değil ki bunun neyi kötü bölümün Dr senin kötü dediğin kadar kötü olmadığıni düşünüyorum
Soran9 ayHangi üniversite?
- 9 ay
Estü
Soran9 ayKötü
Soran9 ayAtatürk daha iyi
- 9 ay
Senin üni ne
Soran9 ayİstanbul ve Anadolu çok daha iyi
- 9 ay
Olabilir
Soran9 ayİstanbul üniversitesi
- 9 ay
İyi güzelmiş
- 9 ay
Türk Alman üniversitesine yakın mı
Soran9 ayMezuna kalsaydın keşke o o bölümün 4 yıllığı da varmış
Soran9 ayEvet
- 9 ay
O bölümün 4 yıllığı mühendislik olması DGS ile de geçebilirim veya inşaat mühendisliğine de geçiş yapabilirim
- 9 ay
Mezuna kalmak yorucu olur o psikolojiyi kaldiramam
Soran9 ayBen de sınava girdim ne geldi biliyor musun 2. universite için lalslsözöös
- 9 ay
Ne geldi
Soran9 ayVeterinerlik 🤣
- 9 ay
Şimdi bunu söyleme amacın ne
Soran9 ayArkadaşlarım da girdi rehbelitsyondan öğretmen girdi sağlık kazandı 2 yıllık
- 9 ay
Yani sadede gelir misin
Soran9 aySınav kolaydı
- 9 ay
Ben çalışmadım arkadaşım olabilir kimisi kazanır kimisi kazanamaz Allah daha çok versin
Soran9 ayVe kontenjan artırılmasını istiyordum çünkü sınava girenler de emek veriyor
- 9 ay
Bı şey dediğimiz yok ama bunu art niyetle söylediğinden eminim
Soran9 ayBen de çalışmadım ben eayım zaten
- 9 ay
İkimizi kıyaslama farklı hayatlar farklı standartlar emin ol eşit şekilde hazırlansak sonuç farklı olur
Soran9 ayArt niyet yok açık konuşuyorum ya hani mesela bana anestezi kazandım 2 yıllık desen derim bu adam boşa okumak için okumamış kesinlikle ama bölüm o kadar kötü ki seni nasıl savunayım
Soran9 aykötü hayat koşulu ile yaşayıp tıp diş hekimliği kazanan çok tanıdığım var hayatta bağlama bunu lütfen
- 9 ay
Tabi ki bu bı bahane değil de biraz da ben istemedim çalışmayı
- 9 ay
Herşeyi geçtim insan gibi konuşabiliriz şu an olduğu gibi diğer türlüsünü bende tasvip etmiyorum
Soran9 ayO zaman gelipte koskoca 1 buçuk milyon insanın hakkını savunmamı o biçimde eleştirmeyecektiniz
- 9 ay
Ben kontenjanların azaltılmasını pozitif buldum
- 9 ay
Yapılması gereken bişeydi hatta bi benim bölümüm dahi olsa öğretmenlik vs vs 5-10 yıl kapatmalari lazım
Soran9 ayYa pozitif buldum diyorsun okudugun bölüme bak ya Allah için ağzımı açtırma offff ya
- 9 ay
Bi benim bölüm dahi olsa diyorum
- 9 ay
Açarsan aç hayret bişey
- 9 ay
Gerçekten kliniğine gelecek hastaya üzülmeye başladım
Soran9 ayBen de sana acımaya başladım
- 9 ay
Tabi efendim
Soran9 ayKliniğime gelecek hastaların tırnağı olamazsın kapa ceneni
- 9 ay
Ne kadar tanıyon da konuşuyon boş yapma
Soran9 ayAllahım ya bu kurala belki en çok ısrar etmesi gereken kişi belki de sensin susuyorsun
- 9 ay
Seansına bide 3 k para verecekler ya bilmiyolar ki psikologlari hasta asıl
Soran9 ayMerak etme cv diye bir şey var cahil kardeşim tabi nasıl bir cahil toplumun arkasından gidiyorsan orası da belli değil değişik sen oku bu bölümü pişman olacaksın ama eminim :)
- 9 ay
Kardeşim bak anlamıyosun ısrarla diyorum ki sırf kontenjanları düşürsünler bı benim bölümüm se onu da kapatıp düşürsünler ben ülkenin yararı için diyorum anlıyo musun
- 9 ay
Hıhı aynen görüyoruz cv si kabarık olanları da
Soran9 ayBu ülkenin yararından çok zararına olur düşünme yetini kaybetmişsin yazık
- 9 ay
Sende de kronik anlama sorunu var anlaşılan kendi haline bıraktım sorun yok
Soran9 ayTamam sen oku bu bölümü diplomanı alınca görürsün
- 9 ay
Herkes üni okuyunca nolucak bişey mi olucak
- 9 ay
Herkes diyorum farkındaysan bende dahil
- 9 ay
Ama haklı çıkma çabası içerisinde olduğun için kör olmussun
- 9 ay
Eşeğe anlatsaydim anlardı şimdiye
Soran9 ayAcaba şizofreni misin zeka geriliği mi yaşıyorsun ben de bunu çözemedim ben dediğini anlıyorum karşı görüş sunmadım 3 cümleyle neler kurduysan kafanda durumun vahim gibi bide üst üste 3 kere yazıyorsun ya vaktin bol galiba ben 1 mesaj atıyorum sen 3
- 9 ay
Bak tekrar söylüyorum bı bensem de belli bı sıralama yapan üniversiteye gitmesin kontenjan sınırlı olsun bı tek bensem de anlıyo musun
- 9 ay
Allah'ım yarabbim kendi napıyosa şu an gece 3 olmuş ders çalışıyo da sanki alıkoyduk hayret bişey
Soran9 ayBen bunu anladım sen cidden git IQ falan yaptır ya konuyu çok alakasız yerlere çekiyorsun konumuz bu mu?
- 9 ay
Sen evlenip napma he manipüle ede ede adamı mahvedersin Allah alacak kocaya sabır versin
Soran9 ayTamam o zaman bu sene yerleşme seneye öyle yapsınlar
Soran9 ayKayıt olma zaten bölüm kötü
- 9 ay
Obp düştü ki karım ne olucak
- 9 ay
Geçen yıl da paramediğe gidemedim bu yıl gitmek istiyorum artık
- 9 ay
He karım sınavlara girmemek olucak vs ama beni cezbeden tarafı taşıt sürmek
Soran9 ayYazsaydın o zaman bu bölümü yazacağına lslslslslslsks
- 9 ay
Son sıraya yazdım beklemiyodum ki
Soran9 ayYaaa yaaa eminim öyledir o bölümü isteyip son sıraya yazmıssındır eminim öyle olmustur
- 9 ay
O bölümü isteyip mı Allah'ım yarabbim cattik ya birden fazla yer yazdım bu da yazdığım yerlerden biriydi yerlessem de kötü dusunmicem yerlerdendi , sadece beklemiyodum
- 9 ay
300 k sıralama ile aklımdaki ilk yer bu değildi dediğim gibi 500 k geri attı
Soran9 ayAğır zeka geriliği mi var cidden soruyorum az önce dedin yaa paramedige gidemedim bu sene gitmek istiyorum diye
- 9 ay
Üni anlamında dedim toksik g e r i ze kali mal yemin ederim mal ya hem bı b o k anlamıyo hemde karşıdakini manipüle etmeye çalışıyo
Soran9 ayolm ozurlu musun o zaman cümleyi düzgün kur dediğini anlamıyor falan diyorsun yazmayı konuşmayı bilmiyor boş yapmaaa
Soran9 ayBilmiyorsun
Soran9 ayDediğimi *
Soran9 ayBide canım kurduğu cümle bolumle ilgili üniversite ile alakası yok cümle içinde yer almıyor bide beni manipule ediyor yazmayı ve konuşmayı öğren varos
Soran9 ayGerizeksalının =canım yazdıgı yerde
Soran9 ayKendini mi ifade edemiyorsun şizofren misin ağır canım mısın git kaybol kendi ana dilini öğren hadi Byyyyy
- 9 ay
Ya bi sg kendi çalıyor kendi oynuyo ossuruk
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem