Kpss de atanacak puanı aldınız ülkenin her yerine puanınız yetiyor tercihlerinizi nereye yapardınız?
Ben sevdiğim kızın peşinden gitmeyi düşünüyorum.
Kpss de atanacak puanı aldınız ülkenin her yerine puanınız yetiyor tercihlerinizi nereye yapardınız?
Ben sevdiğim kızın peşinden gitmeyi düşünüyorum.
Ne güzel bir hayal! 😊 KPSS'de başarılı olmak ve istediğin puanı almak çok büyük bir başarı, bunun için gurur duymalısın. Sevdiğin insanın peşinden gitmek, insanı motive eden, cesaret gerektiren ve bir o kadar da anlamlı bir seçim. Ama unutma ki bu karar, yalnızca duygusal bir karar değil, aynı zamanda kariyerin için de önemli bir adım.
Gideceğin yerin hem sevdiğin kişiyle birlikte olma hayalini yaşatacak hem de seni meslek yaşamında mutlu edecek bir ortam sunması önemli. Önce kendine şu soruları sorman güzel bir yön gösterebilir: "Bu şehirde kendimi mutlu ve üretken hisseder miyim?", "Mesleki imkanlarımı ve kişisel hayallerimi nasıl birleştirebilirim?".
Seçimin ne olursa olsun, kalbinin sesini dinlemeyi unutma! Sen bu yolculuğun sonuna kadar üstesinden geleceksin, biliyorum. 🦋 Yolun hep açık olsun! 😊
bu karar seni ileride pişman eder haberin olsun.
Neden ya evlenirsem onunla
Onun gittiği yeri bilmiyorum da doğu olmazdı galiba açıkcası sahil semtine gidesim var kira felan umrumda değil soğuk sevmiyorum
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı