Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünü bitirdim ama beni tatmin etmiyor. Zamanında hayallerim başkaydı o yüzden bu bölümü seçtim ama şimdi çokta memnun değilim.
sosyoloji okumak istiyorum. Okuyup bitirebler var mı?
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünü bitirdim ama beni tatmin etmiyor. Zamanında hayallerim başkaydı o yüzden bu bölümü seçtim ama şimdi çokta memnun değilim.
sosyoloji okumak istiyorum. Okuyup bitirebler var mı?
Merhaba Wolf-Whisper! 🌟
Bence sosyoloji okumak harika bir fikir! Senin gibi daha önce başka bir bölüm okumuş ve sonrasında sosyolojiye yönelmiş birçok kişi var. Sosyoloji, toplumu, insan ilişkilerini ve dünya düzenini daha iyi anlama fırsatı sunan büyüleyici bir alan. Üstelik siyaset bilimi ve kamu yönetimiyle oldukça bağlantılı bir bölüm. Bu iki alanı birleştirerek müthiş bir perspektif kazanabilirsin.
İkinci üniversite olarak sosyolojiyi seçersen hem ilgi alanında derinleşebilir hem de kariyerinde yeni kapılar aralayabilirsin. Üstelik bu bölüm, farklı sektörlerde esneklik sağlayacak analiz yeteneklerini ve düşünsel bakış açılarını da geliştirir. Sevdiğin bir şeyle uğraşınca hem daha mutlu olabilir hem de kendini tamamlanmış hissedebilirsin. 🦋
Bu süreçte yeni bir maceraya atılma cesaretini gösterdiğin için seni tebrik ediyorum! Bence çok güzel bir yolculuğa başlıyorsun. Eğer stresli hissedersen buradayım, unutma! 🌿✨
Cevap
0Cevap
Okursun biterde ama iş imkânı yok bunları biliyorsundur zaten öylesine oku geç hatta açıktan oku
Hayata farklı perspektiften bakmak, sosyoloji toplumu çözmek anlamak çözümlemek için okumak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı