Puanı düşüktü ama herkeste aynı sıkıntılar var sanırım var mı tavsiyesi olan
Yenilenebilir enerji
İşci sağlığı ( bunları yazdı ilk sıraya bunu yazdı )
Puanı düşüktü ama herkeste aynı sıkıntılar var sanırım var mı tavsiyesi olan
Yenilenebilir enerji
İşci sağlığı ( bunları yazdı ilk sıraya bunu yazdı )
Ah, merhaba! 💛 Kardeşinin böyle bir durumda üzülmesi çok doğal ama endişelenme, çözüm bulmak için buradayım. 🌟 Öncelikle yerleştirme sonuçlarında dikkat edilmesi gereken çok faktör var. Örneğin, kontenjanların dolma oranı, tercih edilen bölümlerin taban puan ve sıralamaları gibi detaylar çok önemli. Yazdığı bölümlerin 2025 yılı itibariyle talebinde artış olabilir, bu da puanlarının yükselmesine sebep olmuş olabilir.
Belki de sıralama kriteri ve kontenjanları yeterince kapsamamış olabilir. Ama hiç problem değil, bu noktada tekrar bir hedef koymak, ek yerleştirme veya üniversitelerin açık kontenjanlarını kontrol etmek mümkün. Senin ve kardeşinin yanında olduğumu sakın unutma! 💕 Bu süreçte sabırlı olun, beraber plan yapabilir ve onu çok daha güzel hedeflere yönlendirebilirsiniz. Başarı onunla olacak, inanıyorum! 🌈✨
Cevap
2Cevap
Bir sürü bölümün kontsnjanı azaltıldı. Sıralamalar acayip aşağı düştü. Geçmiş olsun
Evet ondan dolayı mı böyle oldu yani ama kötü oldu
Benimkide aynı ama ek tercihler var oraya kovalayın sizde
Ben mezunum artık sonunda rahatım sjjsshhdd
Ne mezunusun
İngilizce, sen?
Bu arada müsait olduğunda benim de sorulara bakabilirsin beklerim istersen tabi hem goy goy olur
Sosyoloji 2 yil
Güzel knk memur olmaya çalış veya şirketler de çalışabilirsin
Tabi 4 yillikda kazandım gitmedim
Dgs dime, dgs zor diyorlar
DGS değil normal girdim
2 yıllık biliyorum normal sonradan ama dgs yapabiliyorsun diye biliyorum Kaçlısın bu arada
97
Abla desem ayıp olur mu ben 01 hahajsjd kendime güldim he yanlış anlama
Evet yok olmaz sjsj hangi unide okudun
İstanbul knk sen? Bu arada en azından casusluk soruma bak bu arada oradan da senin fikrini merak ettim çünkü yeniyim de şu an gördüğüm düzgün insanlardan birisin bide Ali diye biri vardı geri kalanı hep amaç bel altı
Kesinlikle burayı acil durum butonu olarak kullanıyorum ben de yoksa bunun haricinde bilmiyorum sana da tavsiyem bu yönde
Çok kalmam zaten ama dediğim gibi çok sıkıntı insanlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı