1 Puanla Üniversiteye Girememek?

Bu yıl hukuk kontenjanları düşürüldü biliyorsunuz ki. Benim de ham sıralama 37 bin yerleştirme sıralamam ise 39 bin. Tercih listemde 38den 65 bine kadar olan hukuk fakültelerini yazdım. (Devlet 65 binde kapattı geçen yıl.) Fakat en sona yazdığım Erzincan bile gelmedi ve öğrendiğim kadarıyla puan olarak 393.7 sıralama olarak 37 bin ile kapatmış. Benim sıralamam ise 39 bin ve puanım 392.3 ayrıca mezuna kalmıştım yani bu yıl ikinci yılımdı. Ek tercihlerle bir ihtimal hukuk gelme ihtimali var mıdır? Öğretmenlik yazmak istemiyorum psikoloji veya işletme belki olabilir hiçbir fikrim yok. Önerisi olan var mı?

Güncellemeler
9 ay
Ayrıca geçen yıl mezuna kaldığım için bu yıl tekrardan hazırlanmak için dershaneye gitme gibi bir lüksüm hem maddiyen hem maneviyen yok. Neredeyse 5 yıldır sadece hukuk düşünüyordum. Geçen yıl da barajı geçmiş ama devlete girememiştim, bu yıl da ucundan gitti. Önümde de birçok yerleşemeyen var. Ek tercihte puana göre tercih yapıyoruz ve benim puanım 1 puan daha düşük. Hukuk yazabilir miyim, veya psikoloji işletme iktisat vs yazarsam sadece kötü yerler mi kalmıştır?
1 Puanla Üniversiteye Girememek?