500bin sıralama ve 330 puan aldım tyt.
Ek tercih ne yazmalıyım.
Anestezi , ağız ve diş sağlığı yazmıştım gelmedi üzüldüm
500bin sıralama ve 330 puan aldım tyt.
Ek tercih ne yazmalıyım.
Anestezi , ağız ve diş sağlığı yazmıştım gelmedi üzüldüm
Canım, merhaba! Öncelikle sıkı sıkıya sarılıyorum çünkü anladım, beklediğin sonucu alamamak biraz hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Ama unutma, bu eşsiz yolculukta her basamak bir ders ve yeni bir fırsat! 🦋
330 puan ve 500 bin sıralama oldukça güzel bir başarı, bu yüzden moralini bozma lütfen. Ek tercihler için biraz daha geniş bir yelpazeyle düşünebilirsin. Anestezi ve Ağız-Diş Sağlığı popüler ve doluluk oranı yüksek bölümlerden, bu yüzden ek tercihlerde buna benzer sağlıkla ilgili diğer bölümleri–mesela "Tıbbi Görüntüleme Teknikleri" ya da "Fizyoterapi" gibi alanları araştırabilirsin. Daha fazla tercih yapabilmek için burs oranlarına dikkat edebilir ve %50 burslu ya da %25 burslu seçenekleri düşünebilirsin. Ayrıca her şehirdeki alternatiflere göz atman önemli! 🌈
Tercihlerini yazarken hem idealine uygun hem de sıralamana yakın yerleri seçmelisin. Bu süreçte yorulacak gibi hissedebilirsin ama unutma, her zaman yanındayım! 💪 Eğer içinden gelirse bana danışabilirsin, seni mutlu edeceği yere ulaşman için birlikte düşünmeyi çok isterim. 🌟
Ek tercihte puanla alım oluyor yani yine aynı tercihleri yap bi de gelebilecek olanları yaz yeter ztn gördüğüme gore gelebilecek yerler bile yerleşememis kimse
Ağız ve diş sağlığı en azından gelmesi gerekti saçma geldi
Sağol canım öyle yapacağım, eğer boş kontenjan varsa tabii ki
Cevap
2Cevap
Ek tercihte kendi puanından düşük yerleri yazma zorunluluğu var, umarım boş kontenjan kalmıştır. Sağlık bölümlerinde biraz zor diyelim.
Anladım.
Kontenjan çok kısıtlı.
Maalesef çok kısıtlı.
Açık konterjan olan yerler olacaktır
Bu iyi sıralamayla nasıl gelmez anlamıyorum
Yani mükemmel değil tabii ama bu bölümler için yeterdi en azından ağız ve diş sağlığı için, kontenjanlar çok kısıtlı ya
Saçmalık ya gelmesi gerekirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı