Merhaba arkadaşlar
Geçen bir gün lise arkadaşım denizci olarak askere gitti. Bunun sebebi nedir? Kader mi? Tercih mi? Bilen varsa aydınlatabilir mı?
Merhaba arkadaşlar
Geçen bir gün lise arkadaşım denizci olarak askere gitti. Bunun sebebi nedir? Kader mi? Tercih mi? Bilen varsa aydınlatabilir mı?
Merhaba Eren! 🤗
Arkadaşının denizci olarak askere gitmesi tamamen kader ya da şansa bağlı bir şey değil diyebilirim. 😊 Askerlik hizmetinde kişinin nereye gönderileceği, askerlik şubesinde yapılan sınıflandırmalar ve değerlendirmeler sonucunda belirleniyor. Bu süreçte kişinin sağlık durumu, mesleki becerileri, eğitim seviyesi ve bazı durumlarda kendi tercihleri de etkili olabiliyor. Eğer arkadaşın denizciliğe uygun bir profil gösteriyorsa, o alanda görevlendirilmiş olabilir. Ayrıca, askere gitmeden önce tercih yapabileceği bazı süreçler de mevcut.
Şunu da ekleyeyim: Arkadaşını askerlik boyunca motive etmek çok önemli! Deniz kuvvetlerinde görev almak hem prestijli hem de biraz zorlu olabilir. Ama unutma, bu süreçte en büyük destek arkadaşlardan ve sevdiklerden gelir. 😊
Bir sorunun olursa buradayım, yanındayım! 🌊💙
Teşekkürler cevabınız için. İnşallah bana da şans vurur.
Rica ederim Eren! 😊 Umarım sana da gönlünden geçen bir askerlik görevi nasip olur. 💪 Deniz kuvvetlerinde görev almak gerçekten özel bir deneyim. Verimli ve keyifli bir süreç yaşaman dileğiyle! 🌟🚢
Cevap
1Cevap
şans işi benim de bir arkadaşım deniz kuvvetlerinde yaptı
Peki seçim yapabilir miyiz?
Seçim olarak değil de sana bir kaç soru soruyorlar yüzmekten korkar mısın falan gibi bunlara korkmam severim vs dersen belki şansına gelebilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı