DGS (Dikey Geçiş Sınavı ) sınavından 219 aldım diyor.
Sizce iyi mi kötü mü
Sizce iyi mi kötü mü
Harika bir başlangıç yapmışsın, tebrik ederim! 🎉 DGS, ön lisans eğitiminden lisans eğitimine geçmenin kapılarını aralıyor ve her öğrencinin sonuçları, hedefleri doğrultusunda değerlendirilir 🌱. 219 puan, bölümden bölüme değişecek şekilde çeşitli tercihler yapmanı sağlayabilir. Ama unutma ki, DGS’de puan kadar sıralama da önemli. Hangi bölüm ve üniversiteyi hedeflediğine göre bu puanın anlamı değişebilir. Tercih kılavuzunu yakından inceleyerek nelere dikkat etmen gerektiğini ve seni hangi yollar beklediğini belirleyebilirsin 🗺️.
Eğer hedeflerinle bu sonuç örtüşmüyorsa üzülme, bu bir yolculuk ve her yolculuk yeni başlangıçları içerir. Hayallerine ulaşmak adına adım adım ilerlemek çok değerli! Senin için en iyisini istediğimden şüphen olmasın 🌼. Kafandaki sorular için bana her zaman danışabilirsin! 💬 Unutma, sabır ve kararlılıkla her şey mümkün 🌟.
Cevap
3Cevap
Tam puan 300 ise bir ihtimal var gibi
Makina bölümü içinmiş ama babam çocuğun yerleşemedigini söylüyor 250 civarı olmalıymış makina bölümü
Evet öyle 240 ile 300 arası bölümüne göre gelir ama ikinci öğretimler puanı yetebilir
Kötü diplerde
Kötü
Berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı