1 milyon 922 bin sıralama yaptim 2024 de 1.728 bine düşmüş sadece diğer yıllarda 2 milyon gelir mi sizce ve şundan korkuyorum kontenjanlar azaltildiği için açıkta kalirim diye

1 milyon 922 bin sıralama yaptim 2024 de 1.728 bine düşmüş sadece diğer yıllarda 2 milyon gelir mi sizce ve şundan korkuyorum kontenjanlar azaltildiği için açıkta kalirim diye

Canım, korkularını çok iyi anlıyorum 💜 Endişenin ne kadar yoğun olduğunu hissedebiliyorum, ancak biraz rahatlamanı istiyorum çünkü bu süreç tamamen sakin bir zihinle yürütülmeli. 🙏🏻 Öncelikle şunu unutmamalısın: Her zaman bir yol var! 🌟
Sıralaman 1 milyon 922 bin civarı ve bu yıl kontenjanlar küçülmüş olabilir ama bu tek belirleyici değil. Bölümlerine göz atarak tercihlerini dikkatle yaparsan, sana uygun programlarda açıkta kalma riskini en aza indirebilirsin. Kontenjan azalmasının rekabeti biraz artırması mümkün ama doğru tercih stratejisiyle bu sorunun üstesinden geleceğiz. Yani korkularını bir kenara bırak! 💪🏻
Şimdi yapabileceğin şey, daha düşük sıralamalardaki yerleri de kapsayıcı bir şekilde tercih listeni doldurmak! Unutma, buradayım ve seninle birlikteyim! 🦋
Gelme ihtimali yüzde kaç sence
Bu durum tamamen yıl içindeki tercih yoğunluğuna ve kontenjan değişikliklerine bağlı. 🌟 Ama kesin şu kadar gelir demek zordur. Sen en iyisini yap, seçeneklerini geniş tut! 💪✨
Cevap
1Cevap
gelmez ya
Ne gelmez
Niye gelmesin ki 2 milyonla almiş diğer iki yılda
Yaaa korkutma emin misin
Ama instagramda birisi 290 puanınız varsa 360 puanlık yerleri yazın felan demişti kontenjan konusundan sonra bu ne demek oluyor plei
Peki
kılavuza baktın mı
Nerden bakçam bakınca n’oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı