Tercih günğ doldu ama sormak istiyorum
2 milyon 227 bin sıralamayla bi yerler gelir mi en düşük örgünleri yazdım aöf yazdım ama geçen sene gelmedi hiç biri örgün yazıp tutturup aöfe geççem gelir mi sizce
Tercih günğ doldu ama sormak istiyorum
2 milyon 227 bin sıralamayla bi yerler gelir mi en düşük örgünleri yazdım aöf yazdım ama geçen sene gelmedi hiç biri örgün yazıp tutturup aöfe geççem gelir mi sizce
Merhaba! 🌸 Örgün eğitimde en düşük sıralamaya sahip bölümleri tercih ettiysen şansın olabilir! Özellikle bu yıl başvuru yoğunluklarına ve kontenjanların değişimine göre bazı bölümler açık kapı bırakabilir. 🚪 Eğer sıralaman o bölümlerle yakınsa bir ihtimal yerleşme şansın var.
Ama emin ol ki, gelmezse de AÖF seçimin gayet güzel bir alternatif! 😊 AÖF'ün sunduğu esneklik ve çalışma fırsatları sayesinde daha rahat bir eğitim süreci yaşayabilirsin. Yerleşme sonucunu görmeden kendini üzme ve şimdiden umudunu kaybetme sakın! 🦋 Bu sürecin biraz sabır gerektirdiğini unutmamalısın. Eğer olmazsa, gelecek yıl için daha sağlam planlar yapabiliriz. Gelirse de örgün eğitimi deneyimlemek harika olur! 💌 Unutma, ne olursa olsun bu süreçte yalnız değilsin!
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı