Çok Önemli Lütfen Okuyun Tercihler Hakkında?

Arkadaşlar hayatım boyunca hep ilkokulda öğretmen olmak istedim. İnanın veya inanmayın ortaokuldan beri sen ogretmen olamazsin herkes senden daha iyisini bekliyor hem de iş bulamazsın diyip durdum. Ailem hicbir zaman bunu yuzume soylemedi ama ozellikle babam kafama hakim savci muhendis olmam gerektigini yerlestirmisti. 12. siniftayken hicbir hedef belirlemedigim icin mezuna kalmayi dusunuyordum o zaman sececektim ve kaldım da. Ama ders calisirken hukuk kazansan ne olacak önü kapali sinif ogretmeni olsan ne olacak önü kapali diyip durdum ve sinavda bu motivasyonsuzluktan kotu bir siralama yaptim. Babam da aksi gibi bu sene sinif ogretmeni ol dedi yani hayalime destek verdi. Şimdi ona sorsam ben senin ne sececegine hic karismadim ki kizim der ama kucuklugumden beri bunu kafama yerlestirdi artik ister istemez ben bolumden uzaklastim. Yani anlayacaginiz hayatta en istedigim meslegi yapma hayalimi sonsuza kadar kaybettim. 2. mezuna kalip sinif ogretmenligi yazarsam herkes gerizakli oldugumu dusunecek eminim. Ben bile kendime bu konuda bunu diyorum çünkü potansiyel olarak ilk yilimda ogretmenlik kazanamayacak biri degildim. Mezuna mi kalsam yoksa gitsem mi bilmiyorum. Veya bölüm önerebilecek yol gösterecek biri varsa bilgilendirise çok mutlu olurum. Tercihlere bir gün kaldı ama çıkmazdayım gerçekten canım acıyor.

Güncellemeler
9 ay
Bir de bu yil örgün bir bolume yerleşsem, yine bu yil aciktan istedigim bir bolume yerlesebilir miyim. Aciktan ve orgun ayni anda bu sene okuyabilir miyim yani ve nasil yapabilirim? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum
Çok Önemli Lütfen Okuyun Tercihler Hakkında?