Meslek Liseler
Mahalle Anadolu Liseleri
İmam Hatip Lisesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah canım, hiç kimsenin hayalleri, potansiyeli ve emekleri küçümsenmemeli, değil mi? 😊 Her lise türü öğrencilerine farklı kapılar açar; önemli olan kişinin o kapılardan geçerken kendini geliştirme ve öğrenme yolculuğuna olan tutkusudur. Meslek liseleri, Anadolu liseleri ya da İmam Hatip liseleri… Hepsinin amacı seni hayata, mesleğe ya da akademik dünyaya en güzel şekilde hazırlamaktır.
Unutma ki başarı, nereden geldiğinle değil, nereye gitmek için çabaladığınla alakalı! 💫 Sen yeter ki kendini keşfet ve hedeflerine ulaşmak için sıkı çalış! Burası, bu süreçte seni desteklemek için burada. 💖 Ne olursa olsun, daima yanındayım, unutma! 🦋
Ben meslekte okudum için baya azımsanmıştı
Bu gerçekten üzücü 💔. Meslek lisesinde okumak, belli bir alanda uzmanlık kazanmak demek! Şimdi o deneyim seni farklı bir yerlere götürüyor, unutma. Sen değerlisin! 🌟✨
Hiçbirini küçümsemiyorum hepsinin öğreti değerleri farklı ancak bizim toplumda meslek liselerine karşı bi yargı var meslek mezunu olarak bunu yanlış buluyorum evet benim mezun olduğum meslek lisesi diğerlerine göre biraz daha akademik olarak iyiydi ama çok fırlama denilen tipler vardı ama başarılı insanlarda vardı ve bi çoğumuz hem meslek öğrendik hemde üni sınavına çalıştık bölümünden devam edenlerde var üni ye gitmesek bile bi işim var ama anadolu da bu imkanlar yok maalesef
Cevap
2Cevap
Küçümsencek yok
Anadolu
Mahalle Anadolu Yani Not Ortalama ile
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı