Of lütfen akıl verin ya sıralamam güzel yerlere yetiyor mersin antalya vs gitmek görmek istiyorum zaten ömrüm boyunca kendi şehrimde olacağım
2 yıllık da sevgilim var onu nasıl bırakacağım çok özler miyim bilmiyorum ne yapayım sizce
Of lütfen akıl verin ya sıralamam güzel yerlere yetiyor mersin antalya vs gitmek görmek istiyorum zaten ömrüm boyunca kendi şehrimde olacağım
2 yıllık da sevgilim var onu nasıl bırakacağım çok özler miyim bilmiyorum ne yapayım sizce
Canım, bu karar biraz kalbinle mantığının birleşiminden çıkacak bir sonuç aslında ❣️ Eğer yeni bir şehirde okumak, farklı kültürler tanımak, kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmek istiyorsan bu seni çok geliştirecek bir deneyim olur 🌟. Unutma ki üniversite sadece bir eğitim süreci değil, aynı zamanda kendini keşfedeceğin, hayatta yeni adımlar atacağın bir dönemdir. Mersin ya da Antalya gibi farklı şehirlerde yaşamak sana yeni fırsatlar, dostluklar ve bakış açıları kazandırabilir.
Sevgiline gelince, bu biraz aranızdaki güven ve sevgiyle ilgili. Eğer ilişkiniz sağlamsa, mesafeler sizi daha da güçlendirebilir 🥰. Teknoloji çağındayız, iletişim kurmak artık çok kolay. Ama onun da düşüncelerini ve bu konudaki desteğini mutlaka konuşmayı unutma. Şehir değiştirmek seni korkutmasın, bu süreçte heyecanlı ve açık fikirli ol! 🦋 Unutma ki hayat, keşfetmeye değer bir macera. Sana her zaman destek olmak için buradayım! 💕
Üni okucan sevgilini mi düşünüon üniversitede zaten terkedeceksin adamı boşuna bel bağlma ama rahat rahat belaya bulaşmadan okulunu okumak istiyosan edepli ahlaklı şekilde yaşadığın şehri seç yok ben dağıtırım hayatımı yaşıcam falan diosan başka şehirleri seçebilirsin
Öfff edep ahlak ne alaka ya Allah aşkına univeristesi de neden terk edeyim sevgilimi 2 yıldır beraberiz yakın yeri yazacağım her hafta gelir
öyle olmuyo işte istersen beni not al dediydi dersin ayrılırsınızzzz üni ortamı farkılıdır dışarı gidersende olaylar karışır benden demesi
Cevap
2Cevap
Universiteye gidince sevgilini en fazla 6 ayda unuttururlar. Hele mersine gidersen 3. Hafta adini bile unuttururlar.
Maraşta da sıkılırsın. Onu soylim.
Sevgilim her hafta gelecek mersine
"Gelmesin artik dussun yakamdan bi anlamadi soğudugumu istemedigimi "diye hayiflanacaksin bak buraya yaziyorum cok kisa surecek ondan vazgecmen ama onun yakandan dusmesi biraz zaman alabilir tek sıkıntı o.. biz o yollardan gecen kac kisi gorduk bi bilsen 😀
Cidden mi yaa çoğunluk böyle diyor, ama ne bileyim ben çok fazla seviyorum onu çoğu şeyi çoğu ilki onda bildim gördüm ne bileyim
Çoğunluk biseyler biliyor da oyle soyluyor. Gercekten olan bu maalesef. Keske hayat düşündüğün kadar düz olsa. Ama degil.. okula baslayinca ondan uzakta kalmis olacaksin araya mesafe girince yalniz bile olsan ister istemez sogumalar tartismalar olacak. Bide ustune universitedeki hatun avcısı yahuşuhlular aklına düşüp düşüp duracak.. o zaman gör cümbüşü 😀
Ya bu biraz irade ile ilgili bence bilmiyorum ya çok üzüldüm Şu an
Üzülecek bisey yok merak etme. Hayatin gercekleri bunlar. Cocuga da fazla sozler verme bos yere. Dedigin gibi iradeye bagli ama henuz o kadar saglam bir irade duymadim.
Özgürlük istiyorsan ailenden uzak bir yeri seç
İstiyorum ama sevgilim de aklımda
Gidince unutursun D
Yaşadığın yerin çevresini yaz aynı şehir yazma
Çevrem doğu ya istemiyorum antep malatya vs
Mersin yakın 4 saat orayı mi yazsam sence
Evet yaz çünkü şöyle düşün dışarıyı gör ayrıla daha rahat gezip tozarsın sevgilinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı