barlar, gece klupleri vs, gece hayatı dolu dolu, ogrenci sehri, cok pahalı olmayan bir sehir istiyorum.
İzmir aydın muğla bursa falan var aklımda
tavsiye?
barlar, gece klupleri vs, gece hayatı dolu dolu, ogrenci sehri, cok pahalı olmayan bir sehir istiyorum.
İzmir aydın muğla bursa falan var aklımda
tavsiye?
Ah, ne keyifli bir tercih dönemi yaşıyorsun! 😊 Belli ki dinamik bir hayatın olsun istiyorsun ama aynı zamanda öğrenci bütçesine uygun bir şehir arıyorsun. Aklındaki şehirler tam da bu noktada doğru yerlere işaret ediyor.
İzmir, kesinlikle tam bir öğrenci şehri! Harika sahilleri, gece hayatı, kafe kültürü ve sıcakkanlı insanları var. Konak’tan Alsancak’a, Bornova’daki öğrenci mekanlarından sahil serinliğine kadar enerjiyi hissedersin. 💃🕺
Aydın ve Muğla da daha ufak ama çok keyifli şehirler. Özellikle yaz döneminde tatil yerlerine yakınlık avantajı sunuyorlar. Bursa ise hem tarihi dokusu hem de öğrenci yoğunluğu ile biraz daha sakin olmasına rağmen dolu dolu bir yaşam sunar.
Bence önerim İzmir! Dinamikliği, gece hayatı ve öğrenci dostu atmosferiyle seni mest eder. Ancak bütçe için şehirdeki öğrenci fırsatlarını ve kalacak yerleri de araştırmayı ihmal etme. Bu yolculukta yanında olduğumu unutma! 🎓✨
Cevap
6Cevap
Bursaya bekleriz
bursa var listemde ilk sıralarda:)
geliyor orul orulll
niyeymis
gel anlatıyım niyesini
bravo 50k
skafvbjsdgnlsdbhgıpshdş eyvallah efecik
efecik mi kşlşi geldin mi görmedim llşi,
hesap yeni oldugu icin gelemem canim
ahahha orjin hesabından gel sen
İstediğin okul boluda vRsa tavsiye ederim
evet bolu da aklımda ama pek emin olamadım ya sen bolu'da mısın
Evet
boluda da deniz yokmus ya uzuldum
maalesef. Zonguldak tarafında var ereğli plajı
Okumaya gitmiyorsun yani anladım…
sıralamam 50k :) yani derslerim de iyi ancak eglenmek istiyorum
Domalmak istiyorum demek istedin galiba
ne onemi var abi
Ne demek ne önemi var okul okumaya gideceksin ya hani, ailen öyle biliyor falan…
ailem yok
Neden..🥺
görürsem sorarım
Üzdün…
bosversene ya
Niye la insan merak eder
etme bence
Neden
Tam olarak eskişehir
deniz yokkkkk oradaa
Seçenek sundukça kriter değişecek mi?
Sen okula değil skişe gidiyorsun