Geçen sene myp ile yatay geçiş hakkı kazandığım ama gitmediğim bir yere tekrar myp ile başvurabilir miyim?

Şimdi en baştan detaylı anlatacağım biraz uzun bir konu. Adana alparslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesine 2023 yılında havacılık ve uzay mühendisliğine kayıt oldum 1 sene hazırlık okudum ve bazı sebeplerden yıl sonundaki muafiyet sınavından kaldım. Eylül ayında bir sınav hakkım daha vardı. Sonra myp ile yatay geçiş hakkım olduğunu öğrendim ve gelse bile gitme zorunluluğu olmadığı için bana gelen yerlere geçiş verdim ve geçişler Ağustos ayında oluyor. Şimdi bir tanesinden örnek vereyim gaziantep üniversitesine fizyoterapi ve rehabilitasyona puanım yetiyordu oraya geçiş verdim sonra kabul edildiğimi öğrendim ve kayıtlar benim sınavımdan önceydi gaündeki fizyoterapi ve rehabilitasyona kayıt yaparsam kendi üniversitemdeki muafiyet sınavına girme hakkım olmuyordu çünkü ordan kaydım silinecekti. O yüzden ben de kayıt yapmadım ama eylüldeki sınavı da geçemedim. Sonra hazırlığı bir yıl daha okudum ve okul sınavı aşırı zor yaptı yine geçemedim eylülde yine hakkım var ama yine aynı durumu yaşamamak için myp ile geçiş vermeyi düşünüyorum çünkü yine geçemezsem kendi üniversitemden de kaydım silinir ve yatay geçişler de bitmiş olacak. Şimdi bana gaünde ftr gelmişti ama gitmemiştim ya tekrar başvurma hakkım var mı yok mu? Tabi bana gelen başka yerlere de başvurumu yapacağım bir de bana ne önerirsiniz? Bu konularda bilgisi olanlar cevaplayabilir mi lütfen (2023 sayısal puanım 382 ea puanım 309)
Geçen sene myp ile yatay geçiş hakkı kazandığım ama gitmediğim bir yere tekrar myp ile başvurabilir miyim?