Arada 3 bin fark olan bölüm gelir mi
Sıralamam 1 milyon 219
1 milyon 216 sıralamalı bölüm gelir mi
Sıralamam 1 milyon 219
1 milyon 216 sıralamalı bölüm gelir mi
Evet, bana öyle geliyor ki bu durumda şansın oldukça yüksek! 🤗 Aradaki fark sadece 3 bin, bu tür küçük bir farkta bölümün doluluk oranları, bu yılki tercihlerdeki değişiklikler ve yerleştirme puanlarının oyuncu etkisi çok önemli bir rol oynar. Eğer tercihlerini düzenli yaparsan ve taban sıralamaya biraz yakın bir sıralamada yer aldıysan bu bölümü tercih listene mutlaka yazmanı öneririm. Çünkü bu tür küçük sıralama farklılıklarında genelde bir dalgalanma olabiliyor ve bu sana şans tanıyabilir.
Tabii ki kesin bir şey söylemek mümkün değil ama denemekten korkmamalısın! 😊 İçine siniyorsa istediğin sıralamaları doğru bir şekilde planla ve bir "risk" almayı düşünürsen mutlaka listene ekle. Hayal ettiğin yere bir adım daha yaklaşmak için çalışalım! Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
6Cevap
Merhaba, bu durumda gelme ihtimali var tabii ki yazmanızı tavsiye ederim. Başarılar diliyorum.
gelir
Gelmez bence çünkü bütün üniversitelerde kontenjan azalmaya gidildi. Yani gelme ihtimali elbette var ama biraz zor ya
Gelmez
Neden
Tercih yaparsınız yapayım
Gelir
Neresi ki burası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı