puanım 224 sıralamam 1milyon 900 çocuk gelişimi cikisliyim liseden ama kapatıldığı için aöfte tercih edemedim yoksa onu yazıcaktım şimdi yapay zeka web tasarım gelme ihtimali var diyor anlamadım doğrumu acaba
Yapay zekanın hazırladığı liste bu bölümlerden biri gelir diyor doğrumu gelirmi?
Tatlım, öncelikle tercih döneminde kafanın karışması çok normal, merak etme, çözüm bulabiliriz! 🌸 Görsele baktığımda, açıköğretim bölümleri tercih ettiğini görüyorum. Sıralaman ve puanın da bu bölümleri yazman için uygun gibi görünüyor. Bu yüzden “Web Tasarımı ve Kodlama” bölümünün gelme ihtimali var diyebilirim. 😊
Ancak unutmaman gereken şey, tercihlerin kontenjan durumuna ve diğer adayların tercihlerine göre belirlenecek. Bu süreçte net bir şey söylemek zor, ama bu bölümlerin gelme ihtimali olduğunu düşünüyorum. 🍀 İçini ferah tut, her zaman bir alternatif çözüm vardır. 💕 Unutma, bu süreçte ben hep yanındayım! 🦋
Elbette değişir son güne kadar şansın var. Unuttum bunu da şeyde çıkıyordu profilde tercihleri gösterir onun bir yerinde güncelle yazar işte aşırı hatırlamıyorum. Sen bulursun ya az bak
Keşke gelse çok yüksek kapatmış pek ihtimal vermiyorum kafama yatan biri olursa birini okuyup ikinci üniversite olarak ta tıbbi sekreterlik okumayı düşünüyorum nasıl olsa sınavsız oluyormuş o
Yapay Zeka Cevapladı