Aklıma mi uymalı kalbime mi?

Meraba , ben İstanbul'da yaşıyorum ve bu şehirden kaçmak için başka bir şehre üniversite yazmak istiyroum ama aşık olduğum çocuk bu şehirde son sınıfını okuyor onun okulunda istediğim bölüm var girebiliyorum da ama ulaşım sıkıntısı var İstanbul'da yurt çıkmıyor , kozmopolitik bir şehir olduğu için çok karmaşık ve ekonomik olarak zorlayıcı bir şehir bundan dolayı kaçıp gitmek istiyorum ama sırf onun için ve okul için kalma hayalleri kuruyorum , onunla aynı okulda son bir yıl da olsa beraber geçirmek güzel olurdu. Ayrıca istediğim bölümde İstanbul'da iş yapıyor başka bir şehirde bu bölümü okuyamıyorum eğer başka şehre gidersem başka bir bölüme okuyacağım tabi onu da az çok belirledim yazsam kesin gelicek yerler var ama şu an aklımla kalbim bir çatışma içerisinde adeta. Minik bir detay daha var biz onunla uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz buluştuk görüştük falan da ama şu sıralar aramız biraz bozuk gibi benden sogudugunu hissediyorum. Tercih dönemi de başladı kafam iyice bulandı. Başka bir yere gidip uzak mesafe ilişkisini devam ettirir miyiz bilemiyorum ama eninde sonunda onu unutmak zorunda kalicam gibi
Aklıma mi uymalı kalbime mi?