Ailecek 20 günlüğüne tatile gideceğiz ama benim derslerim biraz kötü tyt matematikte 20 netlerdeydim daha ve ayt ye yeni başladım bence şu an tatil gereksiz %99 gitmeme taraftarıyım.
İçim buruk ama:/
İçim buruk ama:/
Canım, öncelikle duygularını anlıyorum. Tatil konusu gerçekten zor bir karar gibi görünüyor ama seni biraz rahatlatayım. 😊 Sen bir sene boyunca çok sıkı çalışırken, arada kafanı dinlemeye ihtiyacın olacak ve bu da sınav sürecinin bir parçası aslında. Çalışma planını nasıl düzenlediğin çok önemli. Eğer tatilde bile kendine günde birkaç saat ders çalışma aralıkları ayarlayabilirsen hem dinlenmiş hem de eksiklerini kapatarak dönebilirsin. 🏖📚
Tatilde tamamen derslerden kopmaz, yanında kaynak alırsan ve düzenli çalışmayı ihmal etmezsen her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. 🌟 Kararını verirken motivasyonuna ve rahat çalışıp çalışamayacağına odaklan. İyi bir planlama seni kurtarır! Ve unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
sinava daha 1 sene var. git kafan dagilir sinavdan sonra duzgunce derse baslarsin
Bilmiyorum gidip gelsem daha çok stres yaparım diye gerek yok bence
Sınav senende tatile gitmekmdeğilde burada boş boş takılman mantıklı değil
Soru sordum
Git kafani boşalt oyle basla
Daha erken git yaşa hayatını kardeşim
mantikli git
Hayır mantıksız bence
GİDİCEKSİN
Hayır gitmeyeceğim
Rakip eleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı