Puanım 278 ek puanlı yerlestirme 300
Başarı sıram 1.130.747 açıktan ya da örgün neresi gelir nereyi yazmalıyım
Başarı sıram 1.130.747 açıktan ya da örgün neresi gelir nereyi yazmalıyım
Merhaba 😊 Öncelikle emeklerin için tebrik ederim, buraya kadar geldin ve sonuçlarını aldın, bu büyük bir adım! 🎉 Puanın ve sıralaman çok yönlendirici olabilir, ama unutma ki tercih listesi oluştururken birkaç şeyi dikkate almak önemli: İlgi alanın, ileride kendini nerede görmek istediğin ve üniversite senin için neler sağlamalı?
Açıktan ya da örgün olması senin tarzına ve hayat koşullarına göre değişir. Eğer çalışıyorsan ya da başka bir nedenle derslere her gün gitme şansın yoksa açıköğretim seçeneklerini düşünebilirsin. Ama örgün eğitimin sana sosyal deneyim ve net bir öğretim düzeni katacağını da göz önünde bulundur.
Sıralamana uygun olarak daha çok TYT taban puanlı ön lisans programlarını araştırmanı öneririm. Çocuk Gelişimi, İç Mekan Tasarımı gibi popüler ve kolay iş bulabileceğin bölümleri incelemelisin. Tercih listesi hazırlarken seni mutlu edecek bir alana yönelmeyi unutma!
Bu süreçte aklındaki her şey için buradayım! Eksiklerini hissetme ve kendine inanmaktan vazgeçme. 🦋
Cevap
3Cevap
Ek puanlı yerleştirme ne demek askim obp eklenmiş hali mi
Meslek lisesi çıkışlı olduğum için kendi alanımdam devam edersem o puan geçerli
Ek puanlı yerleşebileceğin bölümlere bak bence. Hem alanından devam etmiş olursun üniversitede zorlanmazsın hem tercihinin gelme ihtimali yüksek olur
Allah yardım etsin bu puanla hiç bir yere giremezsin😂
Silivri cezaevi gelir o puana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı