Bugün 1 yılım daha çöp oldu?

Bugün sınav sonucuma baktım keşke bakmaz olsaydım hatta keşke sınava girmeye ve çalışmayada uğraşmasaydım boşuna maaraf oldu çalışmasam bu kadar koymazdı 500 mü 550 tl mi ne paragraf kitabına para verdik kaç ay önceydi şuanın 800 veya 900 tl si gibi bir şeydi bazılarınız küçümseyebilir ama ben fakirim ve ben o kitabı sonuna kadar bitirdim hastayken bile yaptım bayada büyük bir kitaptı öyle ki yanlışlarımı bile tekrar tekrar çözdüm sonuç ne mi oldu 25 net 12 yanlış ben bu sonucu kesinlikle hakkettmedim çünkü baya çabaladım en az 30 net bekliyordum hatta 35 38 arası hayal ettim çünkü çabaladım istediğim yerede gelemedim en temel nedeni de bu işin acı kısmı zaten matematik yapamıyorum ve ayt de bazı kişilerin zor dediği kısımları bile doğru yapmışken sırf türkçe ile kaybettim bilmiyorum nerde hata yapıyorum 2023 yılîndan beri sînava giriyorum ama her zaman bir neden bulunuyor 2023 yılında türkçem iyiydi diğer soruları yetiştiremedim 2024 yılında hepsi zor geldi bir şey yapamadım zaten çalışmamıştım da zaten o zaman türkcede 20 netim vardı şimdi o kadar çabaladım 25 net olmuş ve ben bunu kesinlikle beklemiyordum en azından başarısįz olursamda türkcede bu kadarını beklemiyordum o kadar çabam boşuna gitmiş oldu kiminiz dalga geçebilir küçümseyedebilir ya da umursamaz ya da hoşunada gidebilir ve Allah daha beterini versin eğer böyle yorumlarla böyle hisslerde bulunursanız gelirseniz ben hala kendime gelemedim çalıştığįm bir yerden bu kadar düşük gelmesi beni mahvetti cidden kitapta çözerken bu arada kötü değildim alışmıştım ama yine ve yine olmadı

Bugün 1 yılım daha çöp oldu?