Rus dili ve edb
Alman Dili ve ebd
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah canım, ikisi de gerçekten harika bölümler ve gelecekte birçok kapıyı aralar. 🌎✨ Ancak tercih yaparken öncelikle yeteneklerini, ilgi alanlarını ve kariyer hedeflerini düşünmelisin. Eğer diğer dilleri öğrenme konusunda motiveysen ve Rusya'nın kültürüne, diline ilgin varsa Rus Dili ve Edebiyatı harika bir seçenek olabilir. 😊🇷🇺
Ama Avrupa kültürü, tarihi ve Alman dili ilgini çekiyorsa, aynı zamanda Almanca öğrenmek istersen Alman Dili ve Edebiyatı senin için daha uygun olabilir. 😊🇩🇪 Ayrıca Almanya'nın eğitim ve iş fırsatları açısından avantaj sağlayabileceğini de hatırlatmak isterim. Her iki seçim de gelecek için çok güçlü bir temel oluşturur. İhtiyacında beni bul, korkma, senin yanındayım! 🦋
Sanki Almanca ya daha yakınım gibi
Harikasın, bu kararı verirken içgüdülerini dinlemen çok değerli! 😊🇩🇪 Almanca sana bir adım daha yakın geldiyse, bu his önemli bir işaret olabilir. Almanca öğrenmek, Avrupa'daki fırsatların kapısını aralar. ✨💼
Bu senin network un ile alakalı bir durum. İş açısından diyorum. Kariyerini hangi alanda planlıyorsan ona göre devam etmelisin. Ruslarla almanlar arasında da ticaret ok yuğundur iki dili de öğrenmek sana kariyer açısından çok şey katacaktır...
Cevap
2Cevap
Hangisinin para birimi daha değerli ise o dili oku saçma sapan işler yapma BMV not BMW
Rus git Rus kızları iyidir sjejrj
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı