Ne yapmalıyım bilmiyorum yks?

Öncelikle ilk mezun senemdi çalışmadım. Durumu aileme erkenden söyledim onlarda arkamda durdular bana destek olucaklarını söylediler. Sınav aciklandi Kahramanmaraş'ta türkçe öğretmenliği veya sosyal bilgiler oğretmenliği yazmamı söylüyorlar ama yazmasanda olur diyorlar. Bahsettiğim iki bölümü de bitirsem işsiz kalicagimi biliyorum ve gidersem ve bitirsem en kötü polis olurum diyorum zaten önümde 26 kpss var onun için tyt calisicagim hem okulun ilk senesinde yks derdim olmaz obp yarıya ineceği için. şu an 18 yaşındayım ağustosun sonunda 19 olacağım sizce 21 yaşında tekrar sınavı girmeli miyim şahsen ben okula gidip kpss için tyt çalışacağım o yüzden 27 yks zamanında iyi bir tyt netim olur ve ayt için yaklaşık 7 8 ayım kalır sizce hukuk veya tıp için 21 yaşında girmeli miyim yoksa polis veya memur olarak kalmalı mıyım. Potansiyel olarak beni tanıyan herkes yapabileceğimi söylüyor ve biliyor bunu bende biliyorum fakat 21 yaşında tekrar sınava girecek olmak canımı sıkıyor. Bu arada şunuda tekrar belirteyim ailem yazmasamda arkamda asla baskı yapmiyorlar beni destekliyorlar.
Ne yapmalıyım bilmiyorum yks?