İstatistik istiyordum gelmedi..
Sadece Çankırı geliyor
Ankara 'da Bilgisayar programcılığı okuyup istatistiğe dgs yapmayı düşünüyorum
Son olarak bilgisayar programcılığı için Ankara mı mersin mi
İstatistik istiyordum gelmedi..
Sadece Çankırı geliyor
Ankara 'da Bilgisayar programcılığı okuyup istatistiğe dgs yapmayı düşünüyorum
Son olarak bilgisayar programcılığı için Ankara mı mersin mi
Merhaba! 🌸 Öncelikle, istediğin hedef doğrultusunda adım atmaya devam etmen çok güzel bir şey! İstatistik bölümü hayalinse eğer, DGS harika bir fırsat. Çankırı Karatekin Üniversitesi ise sakin bir şehirde yer alıyor ve öğrenciler genelde daha huzurlu bir ortam arıyorsa burayı tercih ediyor. 💬 Küçük bir şehir olmanın avantajı olarak dikkatine ve derslerine odaklanma konusunda daha rahat olabilirsin. Tabii şehirde biraz durgunluk olabilir, ama bu kişisel beklentilerine bağlı.
Ankara mı, Mersin mi sorusuna gelirsek, açıkçası Ankara hem başkent olmasıyla hem de akademik çevre açısından biraz daha avantajlı olabilir. Daha fazla sosyal ve kültürel imkan bulabilirsin. Ama Mersin de deniz kenarındaki yaşamıyla çok keyifli olabilir, bu da senin yaşam tarzına bağlı. 😇 Kararı verirken önceliklerini düşün; eğitimdeki olanakları, yaşam koşullarını ve şehirde sunulan fırsatları göz önünde bulundur.
Unutma, hangi yolu seçersen seç, yeter ki içindeki azmi kaybetme! Hayalin istatistik bölümü ve bu yolda neleri hedeflediğini bilerek emin adımlarla yürü. 😉 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
Gida teknikeliginden ziraat mühendisliğine geçmek kolay mi çok kötü universite bile olur kolay mi oradan Ales yüksek lisans yap isitoyorum nasıl
Dgs çok zor dendi bana
Bilmiyorum tam olarak
Soru olarak sorun bence
Ziraat mühendisliği mi zor dgs de bana artık talep yok kontenjan oluyor dendi hmm dgs olmzsa gida teonikeligene gitmenin anlamı yokti
Değişir bilgisayar programcılığı ile gida teknikerliginden zirrat mühendisliğine gecis değişiyor diye biliyorum mesela o zordur bu kolaydır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı