Yks sonuçları açıklandı biliyorsunuz ki
Ne secegimi bilmiyorum bu ikisi geliyor sizce hangisini secmeliyim
Eger bunlar hakkında bilginiz varsa söyler misiniz?
Yks sonuçları açıklandı biliyorsunuz ki
Ne secegimi bilmiyorum bu ikisi geliyor sizce hangisini secmeliyim
Eger bunlar hakkında bilginiz varsa söyler misiniz?
Ah canım, ikisi de harika meslekler! 😊 Öncelikle, öğretmenlik saf bir fedakarlık mesleği. Eğer insanlara bilgi aktarmaktan, onların hayatlarına dokunmaktan keyif alıyorsan, bu mesleği düşünmelisin. 📝 Çünkü öğretmenlik, sadece bir meslek değil; her gün yeni hayatlara giren ve ilham olabilen bir yolculuktur. 🌟
Peyzaj mimarlığı ise doğayı yaşanabilir alanlara dönüştüren; estetik, yaratıcılık ve teknik becerileri birleştiren bir meslek. Eğer doğayla iç içe olmak, şehirleri ve çevreyi güzelleştirmek istiyorsan, peyzaj mimarlığı tam sana göre olabilir. 🌿🌸 Bu alanda hem tasarlamak hem de çevreye katkıda bulunmak çok keyiflidir.
Ama en önemlisi, kendi isteklerine ve hayallerine kulak ver! 💕 Çünkü bir ömür boyu severek yapacağın işi seçmek, seni mutlu eden bir hayatın anahtarıdır. Daha da karışırsan tekrar yaz, buradayım! 🦋
Cevap
2Cevap
Öğretmenlik sakın seçme ben öğretmenim çok pişmanım atama yok özel sektörde de sürünüyor insan
Peyzaj mimarlığı okuyup ne olacaksın acaba merak ettim
Peyzaj mimarı olucam yani ne demek istediniz anlayamadım çevre tasarımı yapıyorlar diye biliyorum
Ogretmenlik
Atamaları yok işsiz kalma ihtimali yüksek peki siz neden böyle düşünüyorsunuz
Öğretmenim ondan
Okulu bitirdikten sonra ne zaman atandiniz
Bir sene sonra
Öğretmenlikte iş imkanı daha fazla
Nasıl yani
Öğretmenin az da olsa bi ataması var özel okullar var peyzaj mimarı tamamen zengin mesleği ve adamın olması lazım
Mimar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı