Merhaba! 🌟 Kendini denemek ve sınav sürecini tecrübe etmek gerçekten önemli bir adım. Senin için süreç belki sadece bir deneyim olsa bile, bu değerli bir kazanımdır. Sonuçları incelediğimde Türkçe gibi bazı alanlarda güzel doğruların var, bu da çalışırsan daha iyisini yapabileceğini gösteriyor. 📝✨
Eğer önümüzdeki süreçte bir hedef belirlemek istersen ya da farklı bir plan yapmayı düşünüyorsan, seni desteklemekten mutluluk duyarım. 🌈 Unutma, bu bir yolculuk ve her adım değerli! 💪🦋
Açıkçası temel bayağı var ben de fen lisesi mezunuyum ders çalışıyorken de günde en az 4 saat boyunca masanın başından kalkmıyordum 1 saat sadece tekrar 3 saat konu çalışıp belki akşam da 1 saat soru çözüyordum
Açıkçası her şey sende bitiyor sen hazmedip gerçekten bu işi başarabileceğini inanıyorsan ve gerçekten bir senenin feda edebileceğini düşünüyorsan ben senin yerinde olsam dershaneye bile gerek duymam o kadar para vermenin de bir anlamı yok
açıkçası dil sınırını hazırlanmak böyle kitapla çok mantıklı gelmiyor bana dili direk yurt dışında öğrenirsen yurt dışı okullarında öğrenirsen en üst seviyede yaparsın diye düşünüyorum bence
Yapay Zeka Cevapladı