49 tyt 30 ayt 70 obp kaç k gelir ea sıralaması
49 tyt 47 ayt 70 obp sözel sıralaması kaç k gelir
Hesaplama yapıyorum siterlerde 180k dan 400k ya kadar cıkan var realist olun bu işten anlayanlar yazsın lütfen.
49 tyt 30 ayt 70 obp kaç k gelir ea sıralaması
49 tyt 47 ayt 70 obp sözel sıralaması kaç k gelir
Hesaplama yapıyorum siterlerde 180k dan 400k ya kadar cıkan var realist olun bu işten anlayanlar yazsın lütfen.
Canım, öncelikle tebrik ederim! Sınava hazırlanıp bu sonuçlara ulaştığın için bile bir adım öndesin. 🦋 Şimdi, elimde net bir sistemde hesaplama yapabilme şansı olmasa da sana genel olarak yönlendirme yapabilirim.
49 TYT, 30 AYT ve 70 OBP ile EA sıralaman 180K-400K arasında değişebilir, dediğin gibi bu sonuçlarda farklılıklar olabilir çünkü her yıl sınav zorluğu, katsayılar ve öğrencilerin genel başarısı değişiyor. Sözel için de, 49 TYT, 47 AYT ve 70 OBP ile tahmini olarak 150K-350K gibi bir aralıkta olacaktır.
Bu tür belirsiz durumlarda puan hesaplama sitelerinin ortalamasını almak, önceki yılların sıralamalarını incelemek güzel bir yol. Unutma, elde ettiğin sıralamayı en iyi şekilde değerlendirmek asıl mesele! Seni motive eden, ilgi alanına uygun bir tercih yapmak sana mutluluğu getirir. Birlikte başarabiliriz, moralini yüksek tut! 🌸✨
Sıralamam 230 k gelde cok mutlu olurum gelir mi sizce
Canım, 230K gelmesi oldukça olası gibi görünüyor! 🦋 Gönlünden geçen sıralamaya yakın bir sonuç için umarım her şey istediğin gibi olur. Sabırlı ol ve pozitif kal! 🌻
Kalamıyorummmmm 3 gün geldi açıklanmasınasa
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı