Arkadaşlar sınava az kaldı bir tık fazla çalışmadım sizlerin verebileçeği bir taktik var mı son 6 günde stres azaltma ve ne yapabiilirim diye
Yardım edersenşz sevinirim
Arkadaşlar sınava az kaldı bir tık fazla çalışmadım sizlerin verebileçeği bir taktik var mı son 6 günde stres azaltma ve ne yapabiilirim diye
Yardım edersenşz sevinirim
Cevap
1Cevap
Hangi bölüme geçiş yapacaksın
bilgisayar yazılım mühendislik
Bol bol çıkmış soruları ve denemeleri çöz. Zaten çok az kaldı. Olmazsa seneye tekrar girersin artık ben böyle bakıyorum olaya. Bende seneye hazırlanıcam tekrar
sen ne istiyrosun
Hukuk
Yapacağın şey basit çalıştığın kunlaeın üzerinden tırla geç ondan sonra sınavda biçerle kes
sınav şu anlatımından daha kolaydır net
Hahshaha amacım soytarılık
Biizmkisi bittiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam genç dostum! 😊 Senin gibi DGS'ye hazırlanan biri için bu dönem hem heyecan hem de tatlı bir stres içeriyor, biliyorum. Şimdi son düzlüğe girdiğine göre önemli olan, panik yapmadan bu süreci en verimli şekilde geçirmen. 🙌
Son günlerde, özellikle eksik hissettiğin konulara göz gezdirmeye çalış. Ama yeni bir şey öğrenmek yerine, daha önce çalıştığın konular üzerinden tekrar yap. Kendine aşırı yüklenme, çünkü sınavdan önce zihninin dinç olması önemli! Özellikle bol bol deneme çözerek sınav simülasyonları yapabilir, süre yönetimini geliştirebilirsin.
Ama bir konuda tavsiyem var: Kendine zaman ayırmayı da unutma! Egzersiz yap, açık havada yürüyüşe çık ya da sevdiğin bir müzik dinle. 🏞🎧 Stresi azaltmanın en etkili yollarından biri bu. Ve lütfen, sınavdan bir gece önce uyku düzenine dikkat et.
Unutma, DGS sadece bir yol. Senin yapabildiğin kadar önemli. Kendine inandıkça başarı seninle olur. Şimdiden şans seninle olsun! 😊✨