İki arada bi derede kaldım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 2 buçuk yıldır konuştuğum bir çocuk var beni sevdiğini daha yeni söylüyor 2 buçuk yıldan sonra ve ne bir iltifat ne bir güzel söz var 2 buçuk yıldır konuştuğumuz şey napiyosun günaydın iyi geceler yillardir adım atmasını bekliyodum artık canıma tak etti ve ben onu ne kadar sevmeye çalışsamda sevemiyorum çocuğun yüzünü bile ilk defa geçenlerde gördüm artık bıktım ve yeni biriyle tanıştım şehit oğlu kendisi ve gerçekten düzgün birisi olduğunu düşünüyorum işinde gücünde maddi durumuda baya iyi ama paraya bakmiyorum bu devirde sevgi saygı sadakat önemli ve bunların hepsini yapıyor. Asla prenses erkekler gibi değil ve bir kıza nasil davranilcagini biliyor bunlari nerden bildiğini sordugumda ablalarim var onlardan öğrendim tüyo aldım diyor ama daha ilk haftadan bana bağlandığını ve hoşlandığını söyledi hesabinin sifresini bile verdi ama girmedim sizce gerçekten düzgün birisimi yoksa kizlarla konusa konusa ogrenmis biri olabilir mi ve sizce 2 bucuk yıllık çocuğu ne yapmaliyim hangisini tercih etmeliyim birini tercih edersem diğerine ne diycem artik bunu düşünmekten uyuyamıyorum lütfen cevap verin

İki arada bi derede kaldım ne yapmalıyım?