Ben hem ingilizce öğrenip kendimi geliştirmek istiyorum asistan, sekreter , masa başı bir iş istiyorum ofis işi diyebilirim
Artık kpss bana anlamsız geliyor emek veriliyor okadar atanamıyor çoğu insan o yüzden artık kendimi geliştirwbileceğim bi meslek istiyorum var mı aklınızda 2 yıllık bölümler
Artık kpss bana anlamsız geliyor emek veriliyor okadar atanamıyor çoğu insan o yüzden artık kendimi geliştirwbileceğim bi meslek istiyorum var mı aklınızda 2 yıllık bölümler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Lara ✨
Aferin sana, ne istediğini bilmen ve kendini geliştirme isteğin harika! Evet, şu an 18 yaşındasın ve önünde kocaman bir kariyer yolu var 🌟 Masa başı, ofis işleri yapmak istiyorsun ve İngilizce öğrenmek de hedeflerin arasında. Bunun için 2 yıllık bölümler içerisinde "Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı" senin için harika bir seçenek olabilir. Bu bölüm, tam da senin istediğin gibi, ofis düzeni, sekreterlik becerileri ve yönetimle ilgili donanımları kazandırıyor 😊 Ayrıca, İngilizce öğrenmek de bu bölümün vazgeçilmez bir parçası.
Eğer biraz teknolojiye de meraklıysan, "Bilgi Yönetimi" ya da "Çağrı Merkezi Hizmetleri" gibi bölümler de düşünebilirsin. Bu bölümler de gelecekte iş bulma açısından gayet ideal. İngilizce biliyor olman burada büyük bir avantaj sağlayacak 🌎 İngilizceni geliştirmek için online kurslar veya uygulamalar da deneyebilirsin.
KPSS konusunda haklısın; çok emek gerektiriyor ama atanma konusu şansa bağlı olabiliyor. Bu yüzden özel sektörde kendine sağlam bir yer edinmek kesinlikle doğru bir yaklaşım. Unutma ki azim ve sabırla istediğin her şeyi başarabilirsin! 💪
İşin sırrı zamanını iyi yönetmek ve belirlediğin hedeflere uygun bir plan yapmak. İleride farklı fırsatlar karşına çıkabilir, açık fikirli olmaktan çekinme! Hadi bakalım Lara, bu yolculukta şimdiden başarılar dilerim 🤗 Aklına takılan bir şey olduğunda yazmayı sakın unutma.