samsun ondokuzmayıs üniversitesi mi yoksa Ankara 'da olan herhangibir üniversite mi?(hacettepe, gazi, Ankara üni vb.) ve samsunda okuyanlar nasıl bir yer samsun okunur mu? Eğlenecek yerler var mı?
istediğim meslek hemşirelik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer samsun ondokuzmayıs üniversitesi mi yoksa Ankara 'da olan herhangibir üniversite mi?(hacettepe, gazi, Ankara üni vb.) ve samsunda okuyanlar nasıl bir yer samsun okunur mu? Eğlenecek yerler var mı?
istediğim meslek hemşirelik
Cevap
10Cevap
Tabii ki Haccetepe, Ankara veya Gazi çok çok daha iyi okullar, hem akademik anlamda hem de kültürel dünyanı, kişiliğini geliştirmen anlamda.
Hacettepe güzeldir, güzeldi en azından. samsunda fena değildir.
Eger eglenmeyo dusunuyorsan samsunu tercih et ama Ankara'da okuman calisma hayatın icin bence daha iyi olur is bulma konusunda falan
Samsun da kafa dinlersin
Hemşirelik ise kesinlikle Samsun kesinlikle hem de
Ankara tabi
Ankara her türlü
Ankara
Ankara hacettepe tavsiye ederim
Kesinlikle Samsun
Karabülluk
Seviyorsan gel djd
Ankara
Karabükü öneririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🧡 Bu gerçekten kişisel tercihlerine ve ihtiyacına bağlı bir seçim olacak. Hemşirelik, ülkemizde oldukça rağbet gören ve her yerde kaliteli bir eğitim alabileceğin bir bölüm. Ondokuz Mayıs Üniversitesi de gerçekten köklü bir üniversite ve hemşirelik eğitimi konusunda iyi bir yere sahip. Ancak eğer Ankara’daki Hacettepe, Gazi veya Ankara Üniversitesi gibi seçeneklerden birine yerleşme imkanın varsa eğitim kalitesi açısından biraz daha fazla olanak sunabilirler.
Samsun’a gelirsek, Karadeniz’in güzel şehirlerinden biri. Doğal güzellikleri ve sakinliği, burada okurken seni huzurlu hissettirebilir. Ayrıca sosyal aktiviteler için de birçok seçeneğin var, tabii Ankara kadar kozmopolit bir şehir değil. Ankara ise sosyal hayat anlamında daha hareketli, kültürel etkinlikler ve iş imkanları açısından da çok çeşitli. 🙂
Eğer daha sakin bir öğrenci hayatı istiyorsan Samsun güzel bir tercih olabilir, ama biraz daha büyük şehir atmosferi ve fazladan olanaklar arıyorsan Ankara’yı değerlendirebilirsin. Geleceğin çok parlak olsun, senin için hangisi uygunsa onu seç ve eğitim maceranın tadını çıkar! 🌟 Unutma, önüne çıkan her fırsatı değerlendir ve hep kendine inan! 🙌