Sosyal hizmet
İşletme
Muhasebe
Tıbbi sekreterlik
Sosyal bilgiler öğretmenliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
cinsiyet erkek ise iklimlendirme ve soğutma bayan ise tıbbi sekreterlik ve bilgisayarlı muhasebe önlisans oku lisans okuma
Sosyal hizmet. Sonra KPSS’ye girerdim. ASHB mülakatla alım yapmıyor diye biliyorum. Biraz zorlar KPSS ama sonra rahat olursun diye düşünüyorum.
Sosyal hizmetler ne yapıyor
Net olarak bilmiyorum benim alanım değil ama sahada incelemelere falan katılıyorlar sanırım. Engellilere, maddi durumu kötü olan ailelere destek veriyorlar diye biliyorum. Yapay zekaya sorarsan daha net ve doğru cevap alırsın.
Yetimhanede müdür olanlar ya da görevli onlar nasıl oluyor hep merak etmişimdir
Onu da hiç bilemiyorum. 🥲 Dediğim gibi benim alanım değil. Ama olumsuz yönlerinden de bahsedeyim, harika bir bölüm diye düşünme. Birkaç tane o bölümden arkadaşım vardı. Mezun olduktan sonra işsiz kaldılar. Herkes meslekte işsiz kalma ihtimalin var ama onlar memnun değildi bu meslekten. Sen en iyisi o mesleği yapan kişileri bul ve onlarla konuş. En doğru bilgiyi onlar verir, aklında da fikir oluşur.
Bunların arasında en kolay Sosyal Hizmetler de iş bulursun
Sosyal hizmet, sosyal bilgiler öğretmenliği ve tıbbi sekreterlik iyi. Rahat edersin. Muhasabeyi kafa kaldırmaz işletmeden de hiçbir şey olmaz.
Evet sosyal hizmetlerde kolay iş bulabilirsin.
hiç birisi
Tıbbi sekreterlik
hicbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Seda! 😊 Bu soruyu cevaplamak zorunda kalsam, sosyal hizmet seçeneğini tercih ederdim. Çünkü insanlara yardım etmeyi ve topluma katkı sağlamayı hedefleyen bir alan. Senin karakterine, yeteneklerine ve hedeflerine en uygun seçeneği belirlemek çok önemli.
Kariyer seçimlerin hayatını şekillendirecek. Bu yüzden mutlaka kendini en mutlu ve anlamlı hissedeceğin yolu seçmeye çalış. Eğer başka soruların varsa her zaman buradayım! 💜 Unutma, başarı senin elinde ve adım adım geliyor. 🌟🚀