YKS2026 Yks kaç sıralama gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Geçen seneye göre 44k gösteriyo sayısalım 80- 90 tyt 55-60 ayt Güncellemeler11 ay Umutlandırmıyonuz değil mi beni obp 91 Yks kaç sıralama gelir? Cevapla Sayısal Soruları TYT Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anteplironaldo27 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Geçen sene tyt bu kadar zor değildi. Bu sene daha iyi gelir 0 1 Yorumla Soran 11 ay Umarım Yorumla
Mustafa__61 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 95% 11 ay Geçen senede iyi gelir geçen sene 2007 belası vardı bizde 0 18 Yorumla Soran 11 ay Bende 08 belasıyım 07 li değilim Yorumla Mustafa__61 11 ay Giren sayısı da azaldı geçen seneye göre çok değişim olmaz ama bence 4 bin aşağı yukarı oynar en fazla ama üniversiteye gidince ilk sene veline ihtiyacın olabilir bazı konularda henüz 18 olmadığın için Yorumla Mustafa__61 11 ay Birde obp yazmamışsın Yorumla Mustafa__61 11 ay Obp de mis gibi gerçi acaba o seviyelerde geri atar mı muhtemelen dediğim olur ya 4 ya da 5 bin aşağı yukarı oynayabilir Yorumla Soran 11 ay O kadar oynamıyo obp ilk 50k gelse yeter sağol Yorumla Mustafa__61 11 ay Tıp mı istiyorsun Yorumla Soran 11 ay İstiyorum ama bu sene olmicak gibi ailemin yüzü gülsün diye 50k istiyorum seneye 10 k ya çekicem Yorumla Mustafa__61 11 ay Hmm belli olmaz mucize de olsa tıp ihtimali var başarılar Yorumla Mustafa__61 11 ay 2021 e göre gösteren site varsa ondan da bakmayı dener misin Yorumla Soran 11 ay 2021 gibi gelmez Yorumla Mustafa__61 11 ay Sen yine de bak ihtimal var mı ona bakarsın Yorumla Soran 11 ay Tamam sağol Yorumla Mustafa__61 11 ay Rica ederim Yorumla Mustafa__61 10 ay Yığılma olmuş sanırım, sıralama kaç geldi tahmin tuttu mu merak ettim Yorumla Soran 10 ay 46k geldi Yorumla Mustafa__61 10 ay Hmm tutturmuşum aralığı neyse seneye başarılar dilerim. Bu sene yine de tıp tercihi yapacak mısın belki çıkar diye Yorumla Soran 10 ay Çıkmazzz mezun Yorumla Mustafa__61 10 ay Başarılar Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 11 ay 15 bine girerim 0 1 Yorumla Soran 11 ay Netlerin kaç gelsi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçen sene tyt bu kadar zor değildi. Bu sene daha iyi gelir
Umarım
Geçen senede iyi gelir geçen sene 2007 belası vardı bizde
Bende 08 belasıyım 07 li değilim
Giren sayısı da azaldı geçen seneye göre çok değişim olmaz ama bence 4 bin aşağı yukarı oynar en fazla ama üniversiteye gidince ilk sene veline ihtiyacın olabilir bazı konularda henüz 18 olmadığın için
Birde obp yazmamışsın
Obp de mis gibi gerçi acaba o seviyelerde geri atar mı muhtemelen dediğim olur ya 4 ya da 5 bin aşağı yukarı oynayabilir
O kadar oynamıyo obp ilk 50k gelse yeter sağol
Tıp mı istiyorsun
İstiyorum ama bu sene olmicak gibi ailemin yüzü gülsün diye 50k istiyorum seneye 10 k ya çekicem
Hmm belli olmaz mucize de olsa tıp ihtimali var başarılar
2021 e göre gösteren site varsa ondan da bakmayı dener misin
2021 gibi gelmez
Sen yine de bak ihtimal var mı ona bakarsın
Tamam sağol
Rica ederim
Yığılma olmuş sanırım, sıralama kaç geldi tahmin tuttu mu merak ettim
46k geldi
Hmm tutturmuşum aralığı neyse seneye başarılar dilerim. Bu sene yine de tıp tercihi yapacak mısın belki çıkar diye
Çıkmazzz mezun
Başarılar
Geçen seneden daha iyi gelir bence
15 bine girerim
Netlerin kaç gelsi