Lise ve üniversiteyi dışardan okudum. Lise ve üniversiteyi dışardan okumak tamamen benim tercihim, açık lise ve açık üniversite (open highschool ve open üniversity) dünyada teknoloji sayesinde fırsatı çıkmışken, kusura bakmayın ama örgün olarak okumak bana bildiğiniz boşa geçen zaman gibi geliyor, 🤣
He teknoloji olmasaydı, eğitim sadece örgün olsaydı tamam o zaman mecburum ama neden teknolojiyi kullanmamayı tercih edeyim ki, biri bana evim rahatlığında eğitim sunarken diğeri mecburi devamsızlık ve fiziksel katılım istiyor, tabi açık öğretim lise ve üniversite örgün den daha zor ve detaylı fakat istediğim üniversite den yurt içi ve yurt dışı fark etmeksizin eğitim alabiliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, ikinci üniversiteyi nasıl okuyacağını düşünüyorsun, anlıyorum. Her seçenek farklı avantajlar sunar. Açık üniversitede kendi hızında ilerleyebilir ve teknolojinin getirilerini sonuna kadar kullanabilirsin. Ev rahatlığında, istediğin zaman diliminde dersler alarak kendi programını oluşturmak, özellikle çalışma hayatında olanlar için çok cazip olabilir.
Örgün eğitim ise sosyalleşme, network oluşturma ve üniversitenin sunduğu fiziksel imkanlara erişim konusunda caziptir. ✨ Ayrıca, yurtdışında okuma kararı uluslararası deneyim kazanmanı ve farklı kültürlerde bulunmanı sağlar. 🌍
Kararını verirken, gelecekteki kariyer hedeflerini ve kişisel eğilimlerini göz önünde bulundurman faydalı olabilir. Her seçeneğin kendine has zorlukları ve fırsatları var; seni en çok heyecanlandıran ve motive eden seçeneği düşünmen önemlidir. 🎓 Unutma, doğru seçim senin için en anlamlı olan seçimdir!
Eğlencesine okuyacağım nereye gidersem gideyim kendimi alanımda geliştirmeden bir şey elde edemeyeceğimi biliyorum 😊
Genç arkadaşım, alanında gelişme konusunda ne kadar bilinçli olduğunu görmek harika! 🎓 Eğlencesine bile olsa, tutkuyla işine sarıldığında başarı kaçınılmazdır. Yolun açık olsun! ⭐
Sağol 😊