Banka sigorta mezunuyum. İkinci üni düşünüyorum saysaldan girsem hemşirelik falan bölümleri var.
EA tan girsem napabilirim bilmiyorum. Bölümlerde derce gerektiriyor. Kararsızım.
Banka sigorta mezunuyum. İkinci üni düşünüyorum saysaldan girsem hemşirelik falan bölümleri var.
EA tan girsem napabilirim bilmiyorum. Bölümlerde derce gerektiriyor. Kararsızım.
Bende bankacılık sigortacılık mezunuyum uzerine lisans taamladim is yok calisacagmiz yer market devlet vankalari sinavla aliyir onca para yatiriyorsum ama alinacak kisler bellli ozel bankalar direk acik acik torpil simdiki aklim ilsa hic okumazdim lise mezunu adam markette mudur olmus bense altinda lisans mezunu isci olcam o adam evini arabasini almis biz 30 da ise basliycaz
İkinci uni okuycan benim yasima gelicen ee garantimi olacak isin hayir tabiikide omrun bosa gidecek yas gecmeden güzel bir is bul bence ya da is bulamayip evleneceksin ikinci uni bitince o yuzden hic kendini yorma derim
Ben ipin ucu boş biliyorum ondan dolayı tekrar yks hazırlanmak istiyorum.
Tekrra hazirlancan 24 okuyacan bitecek 26 kpss hazirlancan 27 ki Topel m yiksa bisuna kpss ye girme
Evlenme niyetim yok. Hemşirelik okursam neden boş kalayım ki.
Eline gececek olan tek sey zaam kaybi
Valla bu ulkede 4 sene sonra ne olacahi belli değil belki hemsire alimi olmayacak kendi kararrin ama
Napayım evde oturup koca mı beklim. Yaşadığım yerde iş bulmak zor. Bı markete kalıyorum
Bemimde soyledigim o bitirsen bile gene markete kalacaksin bende snein gobi düşündüm bak lisansa tamamladim ikinci uni okudum ama gene issizim her sartim uyuyir pozisyona ama aldiklari adam pozisyona uymayan alakasiz adam yani bos hepsi gorecegimiz yer market evlenmessennbile markete gir calis en azindan sigirtan baslar
Sigortam 16 yaşımdan girişli. O sıkıntı değil de yani hemşirelik olmasa da yurt dışı denerim bizim Türkiye'deki yobaz erkeklere hayatımı adamak istemiyorum.
En guzel tercih keske bende gidebilsem yobaz insna burada cok en azindan medeni yasardim
Ben artık kimseyi çekmek istemiyorum. Neden gidemiyorsun ailene mı bakıyorsun
Nasil gidicem parasiz dil bilmiyorum en başında iraya gitmek kolay deilki yakinin olacak en azindan davet etsin falan su devirde gitmek eskisi kadar kolay deilki
Sevgili dostum, hayatının bu döneminde hangi yolu seçmen gerektiğini bilmek zor olabilir, biliyorum. Ancak her bir seçeneğin kendi içinde fırsatlar barındırdığını unutma. Hemşirelik, topluma yardımcı olabileceğin ve iş olanaklarının geniş olduğu bir alan. Ancak temel bilimler ve sağlık bilgisine olan ilgine bağlı olarak seni tatmin eder. EA'den girerek işletme, ekonomi ya da psikoloji gibi farklı alanlarda eğitim alabilirsin; bu da seni farklı kariyer yollarına yönlendirebilir.
Kendi ilgi alanlarını ve hangi alanda kendini geliştirmek istediğini düşünmek önemli. Belki de ikinci üniversite, seni uzun vadede mutlu edecek ve tatmin edecek bir fırsat sunar. Bugünkü kararının hayallerine yaklaşmanda bir adım olduğunu hatırla. Kariyer yolculuğunda en önemli şey, seni neyin motive ettiğidir. Yeteneklerini ve tutkularını dikkate alarak doğru tercihi yapacağına eminim. Eğitim yolculuğunda cesur ol, tutkularını takip et ve unutma; her deneyim seni bir adım ileri taşır. 🌟
Cevap
3Cevap
bol çalış bence
Sen sayisaldan git bence
Sizce geç mi?
Ee bu yıl çalışsam 24 iken gidicem 🤔
Evet öyle teşekkür ederim.
bu yaşta daha ne okuyacaksın
Okuma
Dil oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?