Evim üniversiteme çok uzak sırf aynı il olduğu için yurt çıkmıyor bunun için ne yapabilirim Bi yere falan başvuruluyor mu?

Okulum gölbaşında evim Keçiörende. Yol benim 3 saatimi alıyor. İnanılmaz trafik oluyor. Günde 6 saat yol yapıyorum. Zaten Keçiörenden gölbaşına giderken çankayadan geçiyoruz. Çankaya Keçiören en kalabalık ilçeler olduğu için trafik aşırı aşırı oluyor otobüsler de dolu ayakta gitmek zor mimarlık okuyorum bölümüm gereği eşyalarım çok ve narin oluyorlar. İlk senem bu sene ilk günler eşyam falan olmadığı ders işlemediği halde çok yoruldum okulda ders işlediğimde dhaa çok yorulcam. Sizce bi öğrencinin bunu çekmesinin mantığı var mı. Babam lösemi hastası çalışmıyor abim de üniversite okuyor o apartta kalıyor ikimize birden gücü yetmez. Benim bunun için başvuracağım Bi yer var mı arayacağım numara falan. Kyk yurtlarında da boşluk varmış hep okulumun dibinde 2 tane bomboş yurt var diğerlerini saymıyorum bile.

Evim üniversiteme çok uzak sırf aynı il olduğu için yurt çıkmıyor bunun için ne yapabilirim Bi yere falan başvuruluyor mu?