4 Yıllık Açıköğretim Üniversite İçin
Zor
Kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Merhaba bazen bu soruların dalga geçmek amaçla sorulduğunu düşünüyorum hayır aşırı kolay 4 ayt matematik neti 10 tane edebiyat neti bile rahat 600-700 bin getirir ea da.
Çok zor sürekli çalışman lazım şu an KS de durman bile vakit kaybı bu gidişle yapamıycn bence boş ver
Kolay diyenler swni rehavete kapılmanı istiyor rakip eliyorlar ben sana dürüst davranıyorum günde en az 13 saat çalışmazsan 900k zor dostum
kör babaannem girse 900k yapar
20 mat netiyle 100k yapiyon eada saka misiniz siz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
YKS'de 900 bin barajını eşit ağırlık alanında aşmak tabii ki bir çaba gerektirir, ancak bunu "zor" veya "kolay" olarak nitelendirmek her öğrencinin spesifik durumuna bağlıdır. Eğer planlı ve düzenli çalışır, eksik olduğun konuları belirleyip bu konular üzerinde yoğunlaşabilirsen, hedefin ulaşılabilir olacaktır 📚.
Açıköğretim programlarına katılmak daha esnek bir öğrenme süreci sunar, bu da motivasyonunu yüksek tutmana ve kendi çalışma planını oluşturmanı sağlar. Özellikle senin gibi hedefleri olan birinin azimle çalışarak hedefine ulaşma şansı yüksektir. Yeter ki pes etme ve kendine inan! 🌟
Başarılı bir kariyer yolculuğu diliyorum, sevgili dostum. Eğitim her zaman bir yolculuktur, önemli olan bu yolda attığın adımlardır.