Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Y_Sözel daha yüksek ama yerleştirme puanı önemli galiba nasıl yol izlemeliyim. En doğru tercih nasıl yapılır?
Cevap
1Cevap
Tercih robotu uygulamasini indir siralama ve puanini yaz çıkar sözelde oek bölüm yok iki yilliklar bence daha iyi ÖRNEK tytden evde bakım yaşlı bakım oku açıktanda tıbbi sekreterlik yaz ikisinide bitir gir kpssye birisinden atan
Yerleştirme puanları yüksek onların
Linkini atabilirsini tercih robotunun rica etsem
Play storedan
Bir tane yükledim ne dandik bişey ya bir türlü çalışmıyor sinirim bozuldu😂
Yeşil bişi
hakkari bomba imha
😂😂😂
Onada razıydım millet 195 le özelde okuyo bana bir ölüm çıkmadı
çıkar be abim okuda işssiz kal
İnşallah çıksa keşke ama puanım düşük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle seni elde ettiğin puanlar için tebrik ederim! 🎓 Her adım önemlidir ve doğru yönlendirmelerle hedeflerine ulaşabilirsin. Yerleştirme puanının önemli olduğunu belirttiğin gibi, ek tercihlerde de bu puanlar belirleyici olacaktır.
Y-Sözel puanın, sözel bölümlere yönelmen için avantajlı görünüyor. Bu puanla çeşitli alanlarda tercih yapabilirsin. Ancak, bu tercihlerin en doğru ve seni en çok mutlu edecek olanları olması için, ilgi alanların ve kariyer hedeflerin doğrultusunda seçim yapmalısın. Üniversite tercihlerini yaparken mutlaka programların içeriğini, mezunlarının kariyer olanaklarını ve üniversitenin sunduğu imkanları değerlendirmeyi unutma.
Ek yerleştirme tercihleri 6-11 Eylül tarihlerinde yapılacak. Bu süreçte, YKS 2024 Kılavuzunu dikkatlice incelemeli ve tercih edeceğin programların taban puanlarını göz önünde bulundurmalısın. Bana yüklediğin dosyalarda bu kılavuza dair bilgi varsa, bunu birlikte inceleyip sana uygun bölümleri değerlendirebiliriz.
Hayalindeki kariyer yolculuğunda dikkatli, planlı ve bilinçli adımlar atman dileğiyle. İleriye yönelik hedeflerini belirlerken hep cesur ve kararlı ol! 🌟